To søstre bygde tomannsboligen Bjerkli

Søstrene Sara og Susanne arvet en tomt som gjorde det mulig for dem å bygge en bolig sammen. Valget falt på tomannsboligen Bjerkli fra Nordbohus. Se video av boligen nederst i artikkelen.

Sara og Susanne hadde ønske om å tilpasse boligen til sine behov, og til tomten. I tillegg gjorde de mye egeninnsats som det ble lagt til rette for i byggeprosesen. Boligene, den ene litt større enn den andre, fremstår som særdeles lekre med et interiør og farger som hentet ut fra et eksklusivt interiørmagasin. Bygd for å vare​ av Nordbohus Asker og Bærum

Se hele historien, og den fantastisk fine boligen i videoen nederst i artikkelen!

Sara og Susanne er svært fornøyd med oppfølgingen fra Nordbohus, og mulighetene til å gjøre litt jobb selv. De har blant annet malt alle innvendige flater selv, og fikk på den måten muligheten til å teste ut litt ulike farger underveis i prosessen. Resultatet ble meget bra! I videoen nedenfor forteller de også at Nordbohus sin bistand i prosessen med byggesøknad og all dialog med kommunen og alle underentreprenører var verdifull. 

Tomannsboligen Bjerkli og Nordbohus sitt øvrige utvalg av tomannsboliger ligger ute på nettsiden sammen med eneboligene. Mange vurderer å bygge en tomannsbolig istedet for en enebolig, med tanke på å leie ut den ene boenheten. Det kan være en smart og økonomisk gunstig løsning. Sara og Susanne sin versjon av tomannsboligen Bjerkli er i grunn optimal for en slik tankegang, da den ene boenheten er litt mindre enn den andre. Skattemessig så ligger det da til rette for å slippe skatt på utleieinntekten (markedsverdi på den utleide boenheten er lavere enn i den du bor i selv). Kanskje det kan være en ide dersom du ikke har en hyggelig søster eller bror å bygge sammen med?

Les også: Søsken bygde tomannsbolig sammen - Flexi 2

Se alle våre tomannsboliger (klikk på tomannsbolig i søk-funksjonen)
 

Skrevet av Stian Moursund

To søstre bygde tomannsboligen Bjerkli sammen

Søstrene Sara og Susanne bygde en fantastisk fin versjon av tomannsboligen Bjerkli!
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18