Nordbohus og Overhalla Hus proff inngår samarbeidsavtale

Overhalla Hus proff og Nordbohus har inngått en langsiktig samarbeidsavtale i form av en femårs avtale. Avtalen omfatter et samarbeid innen konseptutvikling, samt leveranse av byggesett og elementer.

-Dette er en samarbeidsavtale som vi har jobbet med en god stund og som er helt i tråd med våre strategier, sier daglig leder i Overhalla Hus, Jomar Sagmo (bildet til høyre). Vi foretok en stor utbygging og investering i vår elementfabrikk for to år siden, nettopp med tanke på å kunne levere elementer til det markedet vi nå ser vokser i ekspressfart. 

Nordbohus er en av Norges største boligprodusenter og har en god stund vært på utkikk etter en ekstra samarbeidspartner. -For oss er det viktig at vi finner en samarbeidspartner som leverer god kvalitet og som vi kan utvikle gode rasjonelle boligkonsepter sammen med, sier adm. dir i Nordbohus Birger Aspaas. 

Samarbeidet skal møte Nordbohus sitt behov for økt elementproduksjon av leilighetsbygg og flermannsboliger. Mange av Nordbohus sine forhandlere har utviklet seg innen eiendomsutvikling i tillegg til den tradisjonelle eneboligbyggingen. Overhalla Hus er en erfaren produsent av elementer i tre til ulike typer bygg.

-Sammen med Overhalla Hus Proff kan vi nå bli enda bedre på å utvikle konsepter som er spesielt tilpasset den industrielle produksjonen og finne felles løsninger for å kunne levere kvalitetsbygg til konkurransedyktige priser, avslutter Birger Aspaas i Nordbohus.
 

Tekst/foto/video: Kjerstin Opdahl, Overhalla Hus Proff

 

Finn forhandler