Søsken bygde tomannsbolig sammen

En stor og herskapelig tomannsbolig med en flott steinmur møter oss i det vi ankommer Charlotte og Thomas sitt drømmehjem i Teigene boligfelt på Eide.

Her bor de vegg i vegg sammen med Thomas sin søster, og vi er spent på å se hvordan huset fremstår når det er fiks ferdig. Vi blir stående og nyte den flotte utsikten før vi ringer på og blir møtt av Charlotte som inviterer oss inn i varmen.

-Vi bygde boligen sammen med søsteren til Thomas, de bor i den andre delen, smiler hun. Vi nyter godt av hverandres selskap og for oss var dette en fin start for å komme inn i boligmarkedet. Vi liker godt den herskapelige stilen, og de store, flotte søylene er med på å forsterke inntrykket. I tillegg er beliggenheten helt fantastisk, sier Charlotte, som allerede har bodd litt over ett år i boligen.

Splitter nytt

Det er noe helt spesielt med å flytte inn i helt ny bolig. Alt er nytt og man slipper vedlikehold de første årene. Å slippe oppussing og vedlikehold var en viktig faktor for Charlotte og Thomas da de bestemte seg for å bygge helt nytt. - Vi bygde hele huset selv. Vi visste at det var mye arbeid, men med snekkere i familien kom vi til slutt i havn. En tidkrevende prosess, men veldig artig og lærerik. Neste gang skal vi nok gjøre mindre selv, smiler Charlotte.

_EAI8507_web1185.jpg

Hva er dere mest fornøyd med?

-Alt er nytt og veldig fint, og jeg liker den åpne løsningen mellom stue og kjøkken. Når jeg har handlet matvarer kan jeg jeg rusle rett inn på kjøkkenet med varene. I andre etasje har vi en fin, liten tv-stue. Den kommer nok godt med etter hvert. Siden jeg er fra landet og er vant til å ha det stille og rolig, synes jeg det er godt å ha soverommene i andre etasje. Da slipper jeg å høre at noen går forbi soveromsvinduet, humrer Charlotte.

Hva ville dere gjort annerledes om dere skulle bygd på nytt?
-Vi skulle så gjerne hatt en større bod til lagringsplass. Nå må vi ta i bruk soverommene for lagring.

Trygt å kjøpe

Vi hadde hørt at Nordbohus GH-Bolig var til å stole på, og det har vært trygt og godt å samarbeide med dem. De er proffe, seriøse og har svart på alt vi har lurt på. Vi kan virkelig anbefale de til andre, avslutter Charlotte Inderhaug.

Se mer om tomannsboligen Flexi2

02.11.2016
Skrevet av Lill Mari Wiklund, markedskonsulent NORDBOHUS AS

Se mer om Flexi2
Finn forhandler