Norge hadde verdens beste ski

Fra stadion var det tydelig for både nordmenn, svensker, finner og alle andre nasjoner at Norge hadde de beste skiene! Nordbohus er sponsor for Sprintgutta, og på plass med en liten delegasjon under VM i Seefeld.

De norske utøverne gjorde selvsagt en strålende jobb i sporet, men utstyret var også i verdensklasse. -De norske løperne bare sklir ifra alle andre, ropte Bjørn Pedersen fra Nordbohus Steinsvik Hus og Entreprenør da han så den gode glien. Det var åpenbart for de fleste på stadion at Norge hadde et konkurransefortrinn i smøringen.

sm%C3%B8rebuss.JPG
Den ansvarlige for den gode gliden var en populær samtalepartner 

Etter medaljefangsten til Maiken, Mari og Johannes fikk vi fikk anledning til å besøke den hovedansvarlige, nemlig smøresjef Stein Olav Snesrud. Han hadde dette å si om hvem som gjorde en god jobb i smørebua. -Det er ingen enkeltprestasjoner som vinner medaljer i smørebua. Når det går så bra så er det laget, og systemet som vinner, sier Stein Olav Snesrud. 

Langrennslandslaget har GodeSammen som sitt motto. Det lever i beste velgående i den norske smøretraileren, under Snesrud sin ledelse.

Denne dagen hadde Norge verdens beste utøvere, på verdens beste ski.

Heia Norge!
 

Skrevet av Stian Moursund

Finn forhandler