Eksteriørbilde av eneboligen Trivelig

La hverdagen bli en drøm i eneboligen Trivelig

Glad i det moderne, stilrene og romslige? Da vil du sannsynligvis trives godt i eneboligen Trivelig – ett av de seks nye husene i vår nye huskatalog.

Hvis du er en av de som setter pris på å ha mange vinduer å nyte utsikten gjennom, en solrik takterrasse å tilbringe finværsdagene på, eller en stor stue å invitere venner inn i, bør du se nærmere på eneboligen Trivelig.

Trivelig er en svært fleksibel bolig som gir deg mange muligheter. Boligen har et bruksareal på 207.80 m2 og tre soverom – eventuelt fire, eller til og med fem, om du ikke har behov for kontoret og den ekstra stuen.

 

Trivelig ble utviklet i samarbeid med våre kunder for to tomter på Nesøya i Asker. Det ble lagt vekt på å tegne en praktisk og brukervennlig bolig med en lang livsløpsstandard. Det er innebygd garasje med tilknyttet vaskerom og direkte adkomst fra boligen for å utnytte tomten maksimalt med tanke på parkering, uteområder og P-rom.

 

Bendik Kleve Hoff, daglig leder i Nordbohus Asker & Bærum.

Les også: Vi har lyttet til markedet – nå lanserer vi seks nye hus!

Lys og moderne stue med mange vinduer i eneboligen Trivelig fra Nordbohus

 

Skjermede soner og en samlende kjerne

Trivelig er en flott bolig for deg som er glad i å være sosial med familien. Den smarte kjøkkenløsningen gir plass til at flere kan lage mat sammen, mens den romslige stuen inviterer inn til hyggelige lag med storfamilien, naboer og venner.

Samtidig er Trivelig ypperlig for deg som liker å trekke deg litt tilbake for deg selv. Med en egen TV-stue i første etasje, og en dedikert kontorplass i andre etasje, har du flere steder å nyte litt egentid på. Soverommene ligger i hvert sitt hjørne av boligen, så her vil alle mann få fred og ro. Hovedsoverommet ligger i tilknytning til walk in-garderobe og bad, samt et kontor som for eksempel kan gjøres om til et babyværelse ved behov.

Eneboligen Trivelig fra Nordbohus

Huset for deg som trives best utendørs

Man kan argumentere for at noe av det beste med Trivelig er de fantastiske uteområdene. Her ligger alt til rette for at du kan nyte de fineste dagene til det fulle, uten å måtte forlate hjemmet.

 

Trivelig er tilpasset en flat tomt, hvor det er planlagt for uteområder litt oppe i høyden for å utnytte morgen- eller kveldsolen og utsikten fra eiendommen. Man får uteområder på terreng, i den overbygde terrassen med utgang fra kjøkkenet og til slutt en takterrasse med utsikt og meget gode solforhold. Boligen har mange muligheter for endringer, og kan lett tilpasses tomtens terreng og beliggenhet.

 

Bendik Kleve Hoff, daglig leder i Nordbohus Asker & Bærum.

Les mer om Trivelig

Bendik Kleve Hoff, daglig leder i Nordbohus Asker & Bærum
Bendik Kleve Hoff, daglig leder i Nordbohus Asker & Bærum.

 

Et hus du kunne trivdes i?

Ta gjerne turen innom din nærmeste forhandler eller kontakt oss for en Trivelig-prat! Sammen finner vi de beste løsningene for din tomt, dine behov og ditt budsjett.

I mellomtiden kan du registrere deg som bruker på våre nettsider for å få opp prisen for å bygge en nøkkelferdig Trivelig der du bor.

Kontakt din nærmeste forhandler

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18