Nordbohus anbefaler Flexit

#Reklame. Nordbohus og Flexit har hatt et nært samarbeid siden åttitallet. I 2019 fyller ventilasjonsleverandøren Flexit 45 år og det har under tiden skjedd mye i bransjen. På utviklingssiden har det gått fra enkle luftventiler i plast og aluminiumsrør til kjøkkenhette, egenutviklede vifter og videre til sentralstøvsuger, balansert ventilasjon og avansert inneklimasentral EcoNordic

Hvorfor skal man ventilere?

Et sunt og bra inneklima er viktig for at vi skal kunne fungere optimalt i hverdagen og er helt avgjørende for god trivsel og helse. Dersom inneklimaet i boligen er dårlig, risikerer man å utvikle farlige luftveissykdommer og andre helseproblemer, som på sikt reduserer livskvaliteten

Hovedhensikten med å ventilere er å tilføre ren og frisk luft, fjerne fukt, lukt, radon og heksesot, og fjerne inneluften som er forurenset av mennesker, dyr, aktiviteter i boligen og materialer. Luften inne skal oppleves som frisk og behagelig, den skal ikke bidra til helseplager.

Tegn på dårlig ventilasjon:

  • Kondens på innsiden av vinduet
  • Trøtthet og hodeverk
  • Lukt, fukt, opplevelse av innestengt luft

God ventilasjon sikrer at det ikke oppstår fuktskader i bygningen i form av mugg og sopp eller andre ugunstige forhold som kondens på vinduene. Det er viktig å være klar over at den tilførte luften utenfra nesten alltid er renere enn luften inne.

Ventilasjon i nye og eksisterende boliger – Flexit har løsningene

Flexit tilbyr løsninger for både nye og eksisterende boliger. Med en sentralstøvsuger for eksempel, fjernes det skadelige finstøvet ved at sentralstøvsugeren blåser støvet ut av huset og ikke inn i rommet slik en vanlig støvsuger gjør. Sentralstøvsuger installeres enkelt i både eksisterende og som i ny bolig, og er en fin løsning for å oppnå et friskere hjem.

Ønsker du å ha et fullkomment ventilasjonssystem i boligen, foreslår Flexit at du investerer i et balansert ventilasjonsanlegg. Med et slikt anlegg, filtreres mikroskopiske støvpartikler og andre forurensninger bort. Man tilfører boligen filtrert, ren og frisk luft. I tillegg vil luften bli varmet opp av ventilasjonsaggregatet slik at man unngår kald trekk.

FLEXIT_CVR_M10_web.jpg
Sentralstøvsugeren blåser støvet ut av huset og ikke inn i rommet slik en vanlig støvsuger gjør

Inneklimasentral EcoNordic

I 2018 lanserte Flexit inneklimasentralen EcoNordic. Inneklimasentralen har integrert ventilasjon, varme og tappevann og sikrer det beste inneklimaet, varme i boligen og rikelig med tappevann på en svært energieffektiv måte. Samtidig bidrar produktet til det grønne skiftet med mindre miljøpåvirkning og utslipp. Med en slik løsning blir du mer miljøvennlig og får samtidig lavere strømregninger.

Smart styring med Flexit GO

For å få full kontroll over inneklimaet i boligen, er inneklimasentralen utstyrt med styringen Flexit GO. Med Flexit GO får du via en app tilgang til inneklimasentralen fra mobiltelefonen eller et nettbrett. Du har også mulighet til å se om det er alarmer eller vedlikeholdsmeldinger, stille inn ønsket temperatur, velge ventilasjonsmodus etc.

Flexit_EcoNordic-Vaskerom_web.jpg
Vaskerom og teknisk rom. Produktene fra Flexit ser lekre ut, i tillegg til å ha høy effekt og brukervennlighet.

Har du noen spørsmål rundt ventilasjon kan du gjerne gå innom www.flexit.no for å få mer informasjon eller ta kontakt med din nærmeste forhandler.

#Reklame // Nordbohus anbefaler FLEXIT
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra FLEXIT

Finn forhandler