Funkishus fra Nordbohus

Nordbohus-forhandlere blant topp 10 på kundetilfredshet i Norge

Hvert år gjennomfører Prognosesenteret en undersøkelse av kundetilfredshet for eneboligleverandører. For 2022 havnet to av våre forhandlere blant topp 10 – begge med en kundetilfredshetsscore på hele 87/100. Vi gratulerer til PEAB Nordbohus Skien og Byggmester Arild Andersen!

Mange tilfredse kunder med ny enebolig i Skien

PEAB Nordbohus Skien er en av våre erfarne forhandlere i Vestfold og Telemark. De har en egen boligavdeling med spisskompetanse på å bygge eneboliger for privatpersoner. Salgs- og avdelingsleder Thomas Høiseth synes det er svært gledelig at de scorer så høyt på kundetilfredshet:

– Det er jo utrolig hyggelig og vi tar det som en anerkjennelse på at det vi driver med er riktig. Samtidig erkjenner vi at man alltid kan gjøre ting enda bedre, og det har vi fått motivasjon til nå.

Thomas har også noen tanker om hva det kommer av:

– Vi jobber med tydelighet og tidlig forventningsavklaring mellom oss og kjøper. Vårt mest brukte spørsmål til kundene i salgsfasen er ‘hva er viktig for deg?’ Vi har et ekstra fokus på trygghet. Alle kunder skal føle at det er trygt og forutsigbart å bygge hus med oss, forteller Thomas.

Ansatte i Nordbohus feirer høy score på kundetilfredshet
Teknisk sjef Geir Morten Gagnås, kjededirektør Astrid Hovsten og bedriftsutvikler Henrik Skuterud tok turen innom PEAB Nordbohus Skien for å gratulere en stolt salgs- og avdelingsleder og resten av teamet med prestasjonen.

Thomas forteller at de opplever en stor og økende etterspørsel i lokalmarkedet i Skien, til tross for at vi er inne i en urolig tid med økende renter og priser:

– Mange har forståelse for at prisen har etablert seg på et høyere nivå. Vi opplever også takknemlig for at man er åpen om totalprisen eller totalbudsjettet man må forvente så tidlig som mulig i prosessen, forteller Thomas.

Les også: Bygger den perfekte familieboligen i Siljan

 

Kunde fikk tegnet hus med utgangspunkt i eneboligen Komplett

Peab Nordbohus Skien leverte ganske nylig denne varianten av eneboligen Komplett for kundene Helle og Jørn:

Tilpasset versjon av husmodellen Komplett

Utsikt til fin solnedgang gjennom stuevinduer

 

Vi opplevde prosessen med Peab Nordbohus Skien som veldig ryddig og ærlig. Vi hadde en del krav til hvordan vi ønsket at huset skulle se ut, og fikk det akkurat slik vi ønsket. Vi er ekstra fornøyde med hvordan vi fikk ta del i tegningen av huset. Vi fant ut at vi kunne ta utgangspunkt i huset Komplett, og fikk tilsendt mål og tegninger i et program vi selv kunne tegne i. Det ble mange tegninger frem og tilbake før vi fant den perfekte løsningen for oss. Da ble tegningene sendt til PEABs arkitekt, som rentegnet huset akkurat slik vi ønsket. Vi vil absolutt anbefale andre å bruke Peab Nordbohus Skien til sitt husprosjekt, rett og slett på grunn av deres imøtekommenhet for forandringer og ønsker samt ærlighet rundt priser og tider. Vi er veldig fornøyde med hvordan huset har blitt. Det står absolutt til forventningene.

 

Helle og Jørn, kunder av Peab Nordbohus Skien

 

Høy tilfredshet i Østfold

Jon Petter Andersen er daglig leder og byggmester i Nordbohus Byggmester Arild Andersen, som har Fredrikstad, Hvaler, Halden og Råde som nedslagsfelt. Han kan fortelle at han synes det er veldig morsomt å få anerkjennelse for tilfredse kunder – som er det de hele tiden strekker seg etter. Han har også en tanke om hva det gode resultatet skyldes:

– Vi har stort fokus på å ivareta kunden med oppfølging og raske tilbakemeldinger, samt stort fokus på kvalitet i leveransen. I tillegg bruker vi kjente underleverandører som vet hvordan vi vil ha det.

Ansatte hos Nordbohus Byggmester Arild Andersen

Det var stor jubel på Prognosesenterets kåring i Finland da Byggmester Arild Andersen mottok anerkjennelsen.

 

Bygde tilpasset variant av Samspill for fornøyd kunde

Teamet hos Nordbohus Byggmester Arild Andersen leverte nettopp denne flotte varianten av eneboligen Samspill for en veldig fornøyd kunde:

Atriumhus fra Nordbohus

Inngangsparti på funkishus fra NordbohusInteriør i moderne hus fra Nordbohus

Kunden gikk for stilrene, tidsriktige og delikate løsninger i innredningen.

 

Vi valgte Nordbohus Byggmester Arild Andersen etter gode referanser fra naboer. Vi opplevde tett oppfølging og god kommunikasjon med oss og alle underleverandører. De leverte til høyeste tilfredsstillelse og over all forventning – også etter overlevering av boligen. Vi kan trygt anbefale dem.

 

Inger, kunde hos Nordbohus Byggmester Arild Andersen

Les også: Samspill Mini – en drøm av et hus i tilpasset størrelse

 

Drømmer du også om å bygge hus?

Nordbohus har forhandlere spredt over hele landet. Alle med fokus på ryddige prosesser, høy kvalitet i leveranser og god oppfølging hele veien. Vi hjelper deg gjerne med å realisere ditt boligprosjekt.

Finn din nærmeste forhandler og avtal et møte

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18