Et møte med den nye interiørarkitekten

Som navnet tilsier er Anna Andersson fra Sverige, nærmere bestemt Tidaholm mellom Gøteborg og Stockholm. Hun har jobbet på engasjement ved Nordbohus sitt hovedkontor i et halvt år, og for kort tid siden takket hun ja til fast stilling. Hun jobber nå som arkitekt og produktutviklings-koordinator.

Hvorfor valgte du Nordbohus?

-Jeg har faktisk jobbet med Nordbohus tidligere. Da jeg var ansatt i Norema samarbeidet jeg med en Nordbohusforhandler i noen prosjekter. Det var veldig hyggelige og profesjonelle folk, og jeg fikk et strålende inntrykk av Nordbohus. Det inntrykket hadde jeg med meg i bagasjen da jeg søkte på jobb her. I tillegg fikk jeg anbefalinger fra noen i håndverksbransjen da jeg flyttet til Trondheim. De anbefalte Nordbohus på det varmeste.

Hva inspirerer deg i hverdagen?

-Jeg liker faget mitt veldig godt, og det er ofte inspirasjon nok å få jobbe med vanlige oppgaver. Utover det så er jeg veldig interessert i å ta del i utviklingen og skape noe nytt. Jeg setter pris på helhetsbildet, og vil gjerne bidra til at sluttkunden får en totalopplevelse av sin nye bolig.

Hvilken bakgrunn har du?

-I tillegg til arkitektfaglig erfaring og utdanning som interiørarkitekt har jeg erfaring med salg og design av kjøkkenløsninger. Jeg kan således være et bindeledd mellom arkitektfaget og salgsfaget. Det tror jeg kan være en styrke i mange sammenhenger.

Hva etterspør kundene i dag?

-Vi har allerede begynt å oppdatere flere av detaljene i byggesystemet på bakgrunn av kundenes og forhandlernes ønsker. Det er flere som ønsker mer stilrene løsninger. Jeg tror det er viktig at vi oppdaterer oss, og er fleksible selv om vi har et meget solid system fra før. Vi må passe oss for å la det solide og etablerte stå i veien for det nye. I tillegg har vi begynt å tilføre boligene våre en del nyvinning innen interiørfaget.

Trives du i Nordbohus?

-Ryktet om godt samhold og gode kollegaer stemmer veldig godt. Jeg er ny og har mange spørsmål, men det er alltid svar å få, og folk stiller opp. Det er i tillegg mulig å påvirke med egne ideer innen tekniske detaljer, illustrasjoner og det faglige med tanke på boligenes egenskaper. Jeg liker å få ta del i hvordan vi uttrykker oss i markedet utad.

Og ellers da?

-Jeg er nyinnflyttet i ny bolig og lever småbarns-hverdagslivet i Buvika utenfor Trondheim sammen med min samboer Robin og vår datter. Vi er mye utendørs. Vi trives godt på hytta og tar gjerne en tur på havet og fisker. Vi lager mye god mat fra grunnen av, og det henger jo litt sammen med jobben til Robin. Han er jobber i restauranten Kraft Bodega (restaurarenten har fått rosende omtale i rikspressen). Det er han som lager all maten, mens jeg bidrar med oppmuntring og tar oppvasken.

Er du interessert i langrenn?

-Jeg ser det gjerne på TV, og nå skal jeg kjøpe meg egne ski. I helgen var jeg på skitur for første gang siden jeg var fem år. Da gikk jeg med den norske landslagsjakken og head-neck fra Norges Skiforbund. Begge deler mer Nordbohus-logo selvsagt.

Roper du «Heia Norge» når Norge tar gull i VM i Seefeld?   

-Ja, det gjør jeg! Men jeg roper heia Sverige også når de vinner, men det blir jo ikke like ofte da.

Tusen takk for praten Anna! Hjertelig velkommen til Nordbohus!


Skrevet av Stian Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

Finn forhandler