Klassisk moderne hus med karnapp fra Nordbohus

Klassisk moderne hus

Ønsker du et hus som er moderne, men samtidig litt tradisjonelt? Da vil du sannsynligvis trives i en av våre klassisk moderne eneboliger. Her forenes det beste fra den moderne og den tradisjonelle verdenen.

Det beste fra begge verdener

Våre klassisk moderne hus har litt mer til felles med tradisjonelle hus, men har likevel egenskaper som ofte forbindes med moderne hus. I eksteriøret vil du finne igjen stilrenheten til et moderne hus, men du vil se en litt mykere fasade og en mer tradisjonell form. Ikke minst vil du se mer av saltak, karnapper og kanskje noen sprosser på vinduene her og der. På innsiden finner du store sosiale soner hvor hele familien kan samles og dele gode stunder.

 

Våre klassisk moderne hus

 

All-Tid

Klassisk moderne hus med saltak fra Nordbohus

All-Tid er et klassisk moderne hus med saltak. Boligen har et areal på 162.4 kvadratmeter og er tilrettelagt for utleie. Praktisk for deg som vil bygge hus, men som ikke har behov for så mye plass, eller som ønsker hjelp til å finansiere boligen i en periode.

Les også: Minimalistisk hus med utleiedel

 

Vennlig

 

Klassisk moderne hus for skrå tomt fra Nordbohus

Vennlig er en fleksibel enebolig som er tegnet for skrå tomt, men som også kan tilpasses for flat tomt. Med blant annet fire soverom og to bad, byr Vennlig på god plass for hele familien.

 

Sans

 

Klassisk moderne hus med takutstikk fra Nordbohus

Sans er et funksjonelt og trivelig hus med et godt utnyttet areal. Takutstikket på framsiden gir Sans et herskapelig preg. Boligen byr på fire store soverom, to bad og gode sosiale soner.

Bli med inn i Sans her: Fant ut at det var enklere å bygge drømmehuset selv

 

Lun

 

Klassisk moderne hus med fem soverom fra Nordbohus

Lun er en av våre bestselgende hus, med store, lyse oppholdsrom i begge etasjer. I Lun har du fem soverom – fire av dem i andre etasje. Hovedsoverommet har walk-in-closet rett utenfor døren, og egen utgang til veranda.

Les også: Nyter hverdagen i eneboligen Lun

 

Bias

 

Klassisk moderne hus med fransk balkong fra Nordbohus

Eneboligen Bias har en klassisk form, men vinduer i takhøyde og en funksjonell planløsning setter et moderne preg på huset. Den lange gangen inn mot oppholdsarealene gir en luftig følelse når du går inn i boligen. I loftstuen fører doble dører deg ut til en fransk balkong, som slipper rikelig med dagslys inn i overetasjen.

 

Livlig

 

Klassisk moderne hus på ett plan fra Nordbohus

Livlig er et hus du blir glad av å se på og glad av å bo i. Huset har et moderne preg med skrå vinduer i takhøyde, men samtidig en klassisk form. Livlig er et hus på ett plan – et godt valg om du er på utkikk etter en bolig du kan bo i for alltid.

 

Nukleus

Klassisk moderne hus med saltak fra Nordbohus

Med saltak og sprosser på vinduene, har Nukleus et nokså tradisjonelt ytre. De mange vinduene i takhøyde, det gode gjennomlyset og den praktiske planløsningen setter likevel et moderne preg på huset.

 

Nexus

Klassisk moderne enebolig med fire soverom fra Nordbohus

Med sine 180 kvadratmeter og fire soverom, er den klassisk moderne eneboligen Nexus et romslig og praktisk hus for hele familien. Åpne løsninger gir god kontakt mellom menneskene som bor der, uansett hvilken etasje de befinner seg i.

Les også: Gladsnekker’n sesong 9: eneboligen Nexus

 

Astro

 

Klassisk moderne enebolig for skrå tomt fra Nordbohus

Astro er en lang og smal enebolig som i utgangspunktet er tegnet for skrå tomt. Når du går inn i Astro, blir du møtt av luftige oppholdsrom med vinduer i takhøyde og skrå himling som slipper lyset til på tak og vegger.

Les også: Astro – en av våre mest fleksible eneboliger

 

Drømmer du om å bygge en klassisk moderne enebolig?

Kontakt din nærmeste forhandler for å få gode råd og bistand gjennom hele ditt byggeprosjekt. Vi hjelper deg å finne den husmodellen som passer best for din tomt og dine behov. Vi kan også tilpasse boligen etter dine ønsker, eller så kan en av våre arkitekter tegne drømmehuset ditt helt fra bunnen av. I Nordbohus tenker vi kun muligheter; ikke begrensninger.

Se alle våre husmodeller

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18