Nyter hverdagen i eneboligen Lun

Da Ann-Torill og Oddgeir skulle bygge sitt nye hjem i Kvam, ville de ha et hus de kunne bo i for alltid. Kriteriene var at boligen måtte være moderne, men samtidig hjemmekoselig, og med alle de viktigste funksjonene på ett plan. Valget endte på en kundetilpasset versjon av eneboligen Lun.

Skapte drømmehjemmet i Lun

 

For to år siden tok Ann-Torill og Oddgeir ett av sine livs største valg: de bestemte seg for å bygge sitt eget hus i Kvam i Gudbrandsdalen. Nordbohus Innlandet avdeling Vinstra fikk oppdraget med å bygge familiens nye drømmehjem.

Paret var tydelig på hva de ønsket helt fra starten av. De ville ikke ha et typisk moderne funkishus, men heller ikke et hus i herskapelig stil. De ønsket å ha det moderne, men likevel hjemmekoselig. Etter å ha bladd gjennom huskatalogen noen ganger, kom paret fram til at de ville ta utgangspunkt i eneboligen Lun. Med noen tilpasninger ble huset akkurat slik de hadde sett for seg.

 

En av grunnene til at Ann-Torill og Oddgeir falt for Lun var muligheten for å ha mange soverom og et eget oppholdsrom for barna nede i sokkeletasjen. De har en ungdom i hus, og ønsket å gi henne litt ekstra plass å boltre seg på. Paret er i dag veldig fornøyd med at de har fått gjort huset til sitt eget:

 

Man kjenner igjen Lun-huset, men vi har tegnet det om og gjort det til vårt eget. Vi tegnet hovedetasjen først og var veldig bevisste på at vi ville ha et hus vi kan bli eldre i.

 

Ann-Torill, kunde av Nordbohus Innlandet avd. Vinstra

Stor og moderne enebolig bak busker

Lun er det vi definerer som en klassisk moderne enebolig. Huset har store, lyse oppholdsrom i begge etasjer, to bad og vaskerom med egen inngang.

Les mer om eneboligen Lun

 

Nyter å være hjemme

 

Nå har familien bodd i det nye huset sitt i to måneder. Ann-Torill forteller at det er kjempedeilig, og at de nyter å være hjemme om dagene. Selve prosessen med å bygge huset har etter deres (og naturligvis vår) mening vært utelukkende positiv:

 

Prosessen med å bygge hus med Nordbohus er vi veldig fornøyde med. Alt har gått på skinner. Vi er veldig fornøyde med kundebehandlingen. De har vært veldig på tilbudssiden for å tilpasse huset for våre behov.

 

Ann-Torill, kunde av Nordbohus Innlandet avd. Vinstra

Mange av oss assosierer det å nyte noe med å ha det komfortabelt og være tilfreds. Ofte føler vi at vi må utenfor husets fire vegger for å få de beste opplevelsene, men slik trenger det ikke være. Det er tross alt hverdager det er flest av, så hvorfor ikke bygge et hus du virkelig kan nyte hver eneste dag i? Vi i Nordbohus er her for å hjelpe deg med nettopp det! Kontakt din nærmeste forhandler for å finne ut alt om hvordan du kan bygge ditt eget hus.

 

Trenger du inspirasjon?

Last ned vår digitale huskatalog her

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18