Nordbohus anbefaler BEWiSynbra

#Reklame. Byggesystemene til BEWiSynbra åpner en helt ny verden av muligheter innen bygg og konstruksjon. Med stilige glasshjørner, over-heng og sterk bæring kan en bygge utfordrende og moderne hus.

BEWiSynbra har nå startet Use ReUse og tar i dag imot og resirkulerer alt av EPS, noe som gjør byggeelementene deres til et enda mer miljøvennlig alternativ. De har satt seg som mål og resirkulere 1/3 av all EPS som produseres i sine fabrikker, noe som gjør dem til en pioner innen EPS bransjen.

Markeds mest fleksible system

BEWiSynbras byggesystemer er markedets mest fleksible systemer. Systemene kan settes sammen på mange ulike måter og kombinasjoner noe som gjør bruksområdene svært fleksible. Nettopp derfor er det mange byggmestere som sverger til BEWiSynbras byggesystemer ved leilighetsprosjekter. Byggesystemene gir ekstra arealutnyttelse og god økonomi i prosjektene.

EPS har egenskaper som er unikt egnet til bygging av hus, BEWiSynbra sine bygg elementer er fuktbestandig, muggresistens, brannsikker og med gode isolasjonseffekt. Det har en lang levetid og slites ikke på samme måte som tradisjonelle byggematerialer.

I 2020 lanserer BEWiSynbra sitt ferdigmonterte byggesystem. Det vil da bli enda enklere å jobbe effektivt på byggeplassen.

bewi-3_1400_web.jpg
BEWisynbra sitt byggesystem brukes mer og mer i byggingen av leilighetsprosjekter. Disse flotte boligene står på et boligfelt fra Norgeshus. 

Design

BEWiSynbra sine bygg elementer innbyr til bygg med moderne og rene linjer, gjerne med betong og glass. Du kan også kombinere med trekledning, fargerike fasadeplater eller puss. Kombinasjonene skaper ofte spennende og stilige fasader.

bewi-1_1400_web.jpg
Mulighetene er mange med byggelementer fra BEWisynbra

Byggetid og kostnad

Byggetiden med BEWiSynbra sine bygg elementer er normalt sett 40% raskere enn for tradisjonelle byggemåter. Gunstig i en tid der arbeidskostnaden blir en stadig større del av byggekostnaden. Husene framstår raskt ferdig isolerte med EPS på begge sider av betongkjernen. Tykkelsen kan variere etter behov og formål.

BEWiSynbra har komplette systemer

• Bygg elementer  for “komplette” hus

• Plate på mark

• Grunnmur/"murhus"

• Kompakte tak

• Garasje/kalde konstruksjoner

• Vern mot radon

Anbefaler

Ønsker du et solid, vedlikeholdsfritt og moderne hus kan Nordbohus trygt anbefale BEWiSynbra sine byggelementer. Enten som grunnmur eller hele bygget. Snakk med Nordbohus om mulighetene for BEWiSynbra sine løsninger til ditt husprosjekt.
 

#Reklame // Nordbohus anbefaler BEWisynbra
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra BEWisynbra

Presentasjon av BEWisynbra

Finn forhandler