Bo i tomannsbolig? Sjekk ut Twist!

Mange som ønsker å bygge tomannsbolig, faller pladask for Twist – en evig klassiker i Nordbohus, og en bolig som har blitt bygd flerfoldige ganger over hele landet. Hvorfor er den så populær?

Twist omtales kort og greit som en tomannsbolig som gir «mye hus for pengene». Den rommer to bo-enheter som er speilvendt bygd på hver sin side. I hver side av Twist får man blant annet 4 soverom, 1 bad, 1 toalettrom i andre etasje, en flott loftstue, vaskerom og god lagringsplass i boder. Stuen og kjøkkenet i første etasje er en åpen løsning som leder direkte ut til terrasse på forsiden.

Hvis man liker Twist, men ikke trenger en hel tomannsbolig for seg selv, hva kan man gjøre da? Markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, Stian Moursund tipser;

- Vi har sett mange ganger i Nordbohus at kundene våre enten bygger tomannsbolig sammen med en venn eller et familiemedlem. Noen velger også å bygge for enten å selge den andre halvdelen, eller leie den ut.

Les også: Søsken bygde tomannsboligen Flexi sammen

Mange fordeler med å bo i tomannsbolig

Velger man å bygge tomannsbolig, er det mange fordeler ved dette. Ikke bare kan man få bygget en helt ny bolig for en gunstig pris, men kostnadene deles også mellom den man ønsker å bygge med. I tillegg kan man på sett og vis velge sin egen nabo, og man har som regel alltid noen som «passer på» huset når man selv er bortreist.

- Ikke minst er det også flott å ha delt ansvar med noen når det gjelder for eksempel utendørs vedlikehold som klipping av plen og hekk, måking av snø, raking av plen og lignende, forteller marked- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, Stian Moursund.

Les også: Søstre bygde tomannsboligen Bjerkli sammen

Flere typer tomannsbolig

Utvalget i tomannsbolig fra Nordbohus begrenser seg ikke bare til Twist. Det finnes også en Twist 2 og Akkord i samme formspråk, i tillegg til mange andre modeller.

Illustrasjon av tomannsboligen Akkord
Illustrasjon av tomannsboligen Akkord. Ikke ulik Twist, men en litt annerledes fasadeuttrykk. 

- Forskjellene mellom Twist og Twist 2 er ikke markante, men Twist 2 har for eksempel en hel midtseksjon som skaper plass til større vinduer i loftstuen. Akkord er på den andre siden et hus med såkalt livsløpsstandard, da man finner alle nødvendige rom på én og samme etasje. Utbygget på loftstuen her gjør at den blir mye romsligere på toppen, og det gjør også at husets fasade ser meget stilig ut, smiler Stian Moursund.

Gladsnekker´n dro på besøk hos Nina og familien i Twist i Vikersund

På Geithus i Vikersund har Nina og familien bygget Twist, og er svært fornøyd med resultatet. Huset valgte de på grunn av planløsningen, og muligheter for å ha mange soverom. I Nordbohus sine Twist-hus er det full mulighet for spesielle tilpasninger, noe Nina benyttet seg av for å få tilpasset huset til sitt behov;

- Jeg valgte bort et baderom i andre etasje for å heller ha et ekstra soverom. Det gir meg totalt 4 soverom der, og det passer godt for oss. Det er mye man kan sette sitt eget preg på, forteller Nina.

Nysgjerrig på tomannsbolig? Ta kontakt med din lokale Nordbohusforhandler her


Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18