De mest fornøyde kundene 2013

Årets Kundetilfredshets-seminar for boligbransjen ble avholdt 18. mars 2014 i Prognosesenterets lokaler på Skøyen. Etter en grundig gjennomgang av resultater fra 2013, samt hva bransjen bør jobbe med videre for å få mer tilfredse kunder, ble årets priser delt ut.

Nordbohus sine forhandlerkontorer hadde flere gode kandidater på topp-listen i kåringen av beste EAT-bygger. EAT betyr Enebolig Andres Tomt, altså bygging av enebolig på kundens egen tomt. (Eneboliger på boligfirmaenes sine egne tomter er ikke en del av denne kåringen)

Kåringen av beste EAT-bygger er ny av året, og en gledelig tilvekst. Nordbohus fikk dessverre ikke 1. plassen, men besitter hele tre plasser på Topp5. Det er sterkt! Øverst av våre beste er NORDBOHUS SOGN på 2. plass med en KTI-score på 93 av 100. Deretter følger Nordbohus Kongsvinger på delt 3. plass med en KTI-score på 91 av 100, og Nordbohus Modum på delt 5. plass med en KTI-score på 88 av 100. Vinneren ble Norgeshus Berntsen Byggservice fra Tromsø med en KTI-score på sterke 96 av 100. Det er et fantastisk godt resultat, og vi gratulerer. Samtidig er vi meget fornøyd med å delta så sterkt på denne topplisten, det inspirerer til videre forbedringsarbeid og økt fokus på tilfredse kunder.

Vi gratulerer Nordbohus Sogn, Nordbohus Kongsvinger og Nordbohus Modum med de strålende gode resultatene. Disse firmaene er et forbilde for alle andre i Nordbohus, og i bransjen forøvrig. Vår felles visjon er: Vi skal ha de mest fornøyde boligkjøperne. Disse selskapene viser at Nordbohus er på riktig vei med dette fokuset. Nordbohus er Bygd for å vare. Det vil vi være i fortsettelsen også.

24.03.2014
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler