Trenger flere med yrkesfag

I alt 34 prosent av norske virksomheter har et udekket kompetansebehov, viser et ferskt barometer fra Vox, nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk.

Dette melder bygg.no i en nyhetssak. Det heter videre i nyhetssaken at: Behovet for flere ansatte med yrkesfag er klart størst i bygg- og anleggsbransjen. Over halvparten, 56 prosent, av de de spurte bygg- og anleggsbedriftene etterlyser flere ansatte med yrkesfag de neste to årene.

En av bedriftene som trenger flere kompetente fagfolk er Nordbohus. Vi har allerede mange dyktige håndverkere, og vi trenger flere av de beste. Vi sier Nordbohus er bygd for å vare. Det kan vi si fordi våre håndverkere behandler hvert eneste hus med solid fagkunnskap og kjærlighet. Og fordi vårt byggesystem er teknisk godkjent av Sintef Byggforsk.

Lars og Svein er to av våre gode håndverkere. Lars har jobbet 10 år i Nordbohus, og Svein har 40 års sammenhengende tjeneste. Sammen bygger de flotte boliger, og det kan du lese om i «stolt fortid – stor fremtid». Dersom du er kvalitetsbevisst og føler Nordbohus passer for deg, så anbefaler vi å ta kontakt med nærmeste Nordbohusforhandler. Kanskje er det muligheter for å bli med på laget? Ta kontakt og vis din interesse. Det gjorde Eirik - som valgte tømreryrket

Her kan du se mer fra hverdagsliv og #hverdagslykke hos en av våre Nordbohusforhandlere:

Boligkonseptet SOGN123 hos Nordbohus Sogn:


 

Norge trenger flere med kompetanse innen yrkesfag, og det gjør Nordbohus også. Ta kontakt med med nærmeste Nordbohusforhandler.

02.08.2016
Skrevet av Stian R. Moursund, Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler