Slik lager vi gode boligområder

I Nordbohus er alle forhandlerne lokale og har lokal tilknytning. Vi kjenner mange av dem vi bygger for, og de kjenner oss. Det er en fordel. 

Nordbohus utvikler hele tiden nye boligområder med både leiligheter, rekkehus og eneboliger. Hvordan lager vi disse områdene best mulig? Stian Sætra Olafsen er prosjektutvikler i Nordbohus Gjøvik, og han snakker på kjedens vegne når han sier at lokal tilhørighet er viktig. Med god kunnskap om lokalområdet er det lettere å skape den gode kvaliteten. 

Det er i tillegg mange andre parametre som må klaffe for å oppnå den gode Nordbohus-kvaliteten på et nytt boligområde, men det viktigste er kanskje de som faktisk skal bo der. -Til slutt så er det egentlig dem som bor der som skaper det beste boligområdet. Det er jo det vi ønsker å legge til rette for. Fordi hvis vi får gjort det vi kan, slik at kunden trives, så vil det bli et godt boligområde, sier Stian Olafsen i Nordbohus Gjøvik. 

Nedenfor kan du se en video der Stian Olafsen forteller mer om hvordan vi skaper de gode boligområdene. 

Se mer om eiendomsutvikling i Nordbohus her: Eiendomsutvikling

Ser våre boliger og tomter til salgs her: Bolig til salgs


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

Slik lager vi gode boligområder

Hvordan skaper man et godt boligområde? Vi møter Stian Sætra Olafsen som er prosjektutvikler hos Nordbohus Gjøvik. Han snakker på kjedens vegne, og mener lokal
Finn forhandler