Bitter fjerdeplass til Birgit Skarstein og Håkon Olsrud

- Løpet gikk egentlig veldig fint, men jeg hadde en krøll i siste utforkjøring som gjorde at jeg havnet bakerst, sier en litt skuffet Birgit Skarstein. 

Selv om Skarstein mistet pallplassen til Andrea Eskau, som på oppløpet også gikk forbi amerikanse Kendell Gretsch - sier hun at hun alltid har heiet på sin venninne. -Det at Andrea Eskau kom på pallen er veldig kult, fortsetter hun mens hun titter bort på venninnen. 

Skarstein forteller videre at formen føles veldig bra og at hun bare skal fortsette med det som har gått bra under stafetten og langdistansen som er de to gjenværende øvelsene. 

Håkon Grønsveen Olsrud hadde også en knepen fjerdeplass idag. I en kamp om medalje helt frem til målstreken kunne man se skuffelsen til Olsrud. Håkon Grønsveen Olsrud som startet sist i finale-gruppa hadde en lovende følelse når han gikk forbi både to og tre andre løpere. 

-Jeg hadde god tro på pallen idag, men inn mot målområdet finner jeg ut at sidesporet var trått og Taiki Kawayoke hadde allerede fått det gode sporet - når jeg da går ut til siden går det nesten ikke fremover, sier Olsrud tydelig litt misfornøyd. 

 

Nordbohus er stolt sponsor av det norske landslaget Para Langrenn Elite. Om det blir gull, sølv eller bronsje, eller fjerde eller femteplass så heier vi med alt vi har, så lenge utøverne gir alt for Norge. Gratulerer med topp innsats Håkon og Birgit! Heia Norge!

 

Tekst: Fra pressemelding Norges Skiforbund
Foto:  Kathrine Baldishol/Norges Skiforbund

Av Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

Finn forhandler