Nordbohus er Para-Langrenn Elite sin aller første sponsor

Pressemelding fra Norges Skiforbund:
Para Langrenn Elite har signert sin aller første samarbeidsavtale - med boligleverandøren Nordbohus. -Til nå har vi vært en litt skjult skatt og dette kommer til å bli et eventyr som vi sammen skal dele med alle underveis, sier Birgit Skarstein.

-Avtalen med Nordbohus er strategisk forankret i vårt verdibaserte inkluderingsarbeid på elitenivå, sier langrennssjef Espen Bjervig. -Å lande denne avtalen betyr mye for oss i arbeidet for at alle skal ha lik mulighet til skiglede både i toppen og bredden.

Stjernestøv

-Para-langrenns eliteutøvere konkurrerer i verdenstoppen og er fantastiske ambassadører både for idretten og Norge, sier Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus. -Vi ønsker å assosiere oss med, og bli bedre kjent med, dette kraftfulle laget bestående av toppidrettsutøvere som stråler av positiv energi, samhold og pågangsmot. De har møtt mange barrierer på veien til toppen. Hvordan de takler motgang er noe vi alle kan lære av. Vi gleder oss til å kjenne på «stjernestøv» fra et vinnerlag og gå for gull sammen, sier Moursund. 

Para Elite satser profesjonelt

Nordbohus har latt seg imponere og begeistre av de mange prestasjonene, og av den profesjonelle satsingen para-langrenn elite legger ned. -Da vi fikk muligheten til å bli para langrenn elite sin første sponsor måtte vi gripe den, sier Moursund. 
-Samarbeidet er tuftet på en 100 prosent kommersiell vurdering, på lik linje med det som gjøres i samarbeidet med sprintgutta. Moursund mener at samarbeidet vil bidra til å nå målsettinger om vekst innen merkekjennskap og boligsalg.

3-års avtale

Para-langrenn elite går i år med samme sponsorlogoer som øvrige lag i Norges Skiforbund Langrenn, men fra og med sesongen 2019/2020 skal de jobbe for like kommersielle vilkår som øvrige lag og med egne sponsoravtaler. 
-Vi gleder oss til å komme i gang med samarbeidet og bli bedre kjent både Birgit Skarstein, Eirik Bye og Arvid Nelson (ledsager), Håkon Olsrud, Vilde Nilsen, Trygve Toskedal Larsen og Bjørn Kristiansen (trener).

Besøk landslaget i Para-Langrenn sine egne sider her: Para-Langrenn Elite

Finn forhandler