Få en trygg grunn med fundamentløsninger fra Jackon

Nordbohus anbefaler Jackon. Energisparing, solid konstruksjon og sunt innemiljø er stikkord som ofte går igjen ved de utallige valgene en kommende husbygger må ta. Med produkter utviklet og perfeksjonert gjennom 60 år, tekniske godkjenninger fra Sintef og miljødokumentasjon sørger fundamentløsningene fra Jackon for en varig og trygg grunn til huset.

Bilde av fundamentløsning

Et godt fundament og riktig isolasjon er avgjørende for at en bygning skal være energieffektiv og ha et sunt inneklima. En bygning kan være flott å se på, men et imponerende estetisk uttrykk er ikke nødvendigvis det samme som bygningsteknisk kvalitet. Når man bygger må man også tenke på det som ikke synes.

– Et riktig utført fundament – eller «gulv på grunn» som det også kalles - gir minimalt varmetap, en stabil såle for boligen og holder fukt og råte borte. Samtidig skal det være holdbart og enkelt å vedlikeholde, selv i et utfordrende klima, forteller Eivind Olsen, Utviklingssjef hos Jackon.

Han legger til:

– Fuktig miljø danner grunnlag for mugg som sprer seg til materialene rundt og gir problemer som fuktskader, vond lukt og helseplager. Tilstrekkelig, korrekt plassert isolasjon bidrar til et tørt, lunt og sunt innemiljø, reduserte oppvarmingskostnader og bedre bokomfort. Energismarte løsninger og minimalt varmetap reduserer bokostnadene og den totale miljøbelastningen.

Bilde av fundament

Flere tiår med trygge, solide og energieffektive fundament

Jackons løsninger for «gulv på grunn», har i flere tiår sørget for trygge, solide og energieffektive fundament til boliger over hele landet. Produktene som inngår i «Jackon Gulv På Grunn» er elementer til ringmur og fundament som består av en isolerende kjerne og utvendige fibersementplater som krever minimalt vedlikehold. Husets susetHuåle i overgangen mellom terrenget og kledningen får i tillegg et helhetlig og pent uttrykk takket være elementenes utvendige plater og tilhørende skjøtelister. Som en del av systemet inngår gulvisolasjon og radonsikring som sørger for at den skadelige radongassen ikke trenger inn i boligen.

Produktene i «Jackon Gulv på Grunn» er utviklet av Jackons eksperter i takt med endringer i byggeforskriftene og i tett samarbeid med den profesjonelle brukeren og er et sunt valg for helse, klima og lommebok - trygt fundamentert på Jackons ekspertise og erfaring.

 

Finn forhandler