Funkishuset Kontur fra Nordbohus

Bygge hus? Se prisene for å bygge hus fra huskatalogen vår

Visste du at du enkelt kan finne ut hva det koster å bygge våre kataloghus i ditt nærområde? Alt du trenger å gjøre er å opprette en bruker på våre nettsider og gå til oversikten over våre husmodeller.

Hva påvirker prisen for å bygge hus?

Prisen for å bygge et hus varierer avhengig av en rekke faktorer. Her er noen av de viktigste elementene som påvirker kostnadene:

 

1. Husets størrelse og utforming

Det er naturlig at større hus og mer komplekse arkitektoniske design vil være dyrere å bygge. Valget av planløsning, antall etasjer, og tilleggsfunksjoner som balkonger og innglassede verandaer vil alle ha innvirkning på prisen.

Arkitekttegnet hus fra Nordbohus
Et arkitekttegnet hus vil i de aller fleste tilfeller bli dyrere enn et ferdighus fra huskatalogen. Ønsker du å gi huset en personlig vri samtidig som du holder sluttsummen lavest mulig, kan det derfor lønne seg å ta utgangspunkt i et kataloghus og heller gjøre noen tilpasninger.

 

2. Materialvalg

Kvaliteten og typen materialer du velger for huset ditt, spiller en stor rolle i prisen. For eksempel kan valget mellom standard eller premium materialer påvirke kostnadene betydelig.

 

3. Tilvalg

Dersom du ønsker spesielle funksjoner som en peis, et basseng eller et luksuriøst kjøkken, vil dette også påvirke prisen.

Kjøkken fra Sigdal
Ønsker du et spesialtilpasset designkjøkken, som dette fra vår samarbeidspartner, Sigdal, vil det spille inn på prisen. Foto: Sigdal

 

4. Tilpasninger

Ønsker du å gjøre om på planløsningen? Vil du bygge huset litt større eller litt mindre? Kanskje trenger du et ekstra soverom, eller har du behov for dobbel i stedet for enkel garasje? Slike tilpasninger vil også påvirke prisen.

 

5. Beliggenhet

Hvor du velger å bygge huset ditt, har også innvirkning på prisen. Priser for tomt og byggekostnader kan variere betydelig fra sted til sted.

Funkishuset Kvadrat fra Nordbohus
Prisen for å bygge en slik flott variant av eneboligen Kvadrat fra huskatalogen vår vil variere en del mellom for eksempel Oslo og Kristiansund.

 

6. Grad av ferdigstillelse

Når du bygger med oss, kan du velge om du kun vil ha byggesettet og sette sammen huset selv, om du vil gjøre deler av jobben selv, eller om du vil ha boligen nøkkelferdig og innflytningsklar fra oss. Dette vil også påvirke prisen.

Les også: Hva koster det å bygge hus?

 

Utforsk husprisene på nettsiden vår

Huskatalogen vår byr på et bredt utvalg av husmodeller som passer forskjellige behov og stiler. For å få et inntrykk av hva det vil koste å bygge ditt drømmehus med Nordbohus, kan du opprette en bruker på våre nettsider og ta en titt på husoversikten vår:

Pris for å bygge hus med Nordbohus
Her er et eksempel som viser hvordan det kan se ut. Prisene gjelder for bolig med standard tilvalg og uten tilpasninger, og vil variere etter hvem du velger som din nærmeste forhandler.

 

Opprett bruker og prøv, du, også!

 

Boligrådgiverens to beste tips for å spare penger på ditt boligprosjekt

Fredrik M. Stave er boligkonsulent og byggeleder hos vår forhandler PEAB Nordbohus Skien. Han har hjulpet mange kunder med å realisere boligdrømmen i sitt område, og har to gode tips til hvordan du kan holde totalsummen for din nye bolig nede:

 

1. Finn den rette størrelsen

 

Det viktigste tipset jeg kan gi er å finne den rette størrelsen på boligen. Tidligere var mange veldig opptatt av å ha et stort hus, men jeg tror at dagens byggekultur er smartere og mer plassbesparende. Man trenger rett og slett ikke like mange kvadratmeter. Kan man for eksempel gå 10 m2 ned på størrelsen og m2-prisen ligger på 25.000 kr har man fort spart inn 250.000 kroner.

 

Fredrik M. Stave, boligkonsulent og byggeleder i Peab Nordbohus Skien

Eneboligen Samspill fra Nordbohus
Her valgte kunden å gå for en mindre versjon av eneboligen Samspill i huskatalogen vår. Bygd av PEAB Nordbohus Skien.

 

2. Ikke vent for lenge

– Ellers ser vi at kundene sjekker priser, synes det blir dyrt og lar det ligge. Ofte kommer de tilbake fem-seks måneder senere. Da har prisstigningene kommet inn og prosjektet ble straks litt dyrere. Boligene blir ikke billigere, så går man med en boligdrøm, bør man sette i gang!

 

Les også: Lønner det seg å bygge hus nå?

 

Med økonomisk forutsigbarhet blir det lettere å planlegge

Å bygge hus er en betydelig investering, men det gir deg muligheten til å skape ditt eget drømmehjem. Ved å utforske husprisene i huskatalogen vår og ta hensyn til de ulike faktorene som påvirker kostnadene, kan du få en bedre forståelse av hva det vil koste å realisere din boligdrøm – og planlegge deretter.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å få mer nøyaktige pristilbud basert på dine spesifikke behov og ønsker.

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18