Vi tilpasser boligene til kundens drøm

I Nordbohus har vi kundens drøm i bakhodet i alt vi gjør. Boligene vi bygger, bygger vi tross alt for kundene. Det er de som skal skape minner der. Det er de som skal trives der. Derfor gjør vi alltid vårt ytterste for å levere en bolig som er mest mulig lik det kunden har sett for seg.

Vi bygger kundens drøm

Camilla Solheim er daglig leder i Nordbohus Romerike. Selskapet er relativt nytt i bransjen, men de ansatte har mange års erfaring. Hun føler seg helt trygg på at de kan levere den kvaliteten som kreves, og at de gjenspeiler det Nordbohus står for:

«Vi ønsker jo å bygge kundens drøm. Vi vil bygge noe som varer, som de vil være godt fornøyde med i lang, lang tid,» sier Camilla.

I videoen nedenfor får du et godt innblikk i hvordan våre forhandlere jobber.

Arkitekter som tegner din drømmebolig

En av de største fordelene for våre kunder er at vi har tilgang på et eget arkitektkontor knyttet til kjeden. Dette gjør at kunden kan få tilpasset boligen sin slik de ønsker. Vi jobber tett med faste arkitekter og har en særdeles god dialog med dem.

For de fleste kunder er selve poenget med å bygge bolig å kunne gjøre tilvalg og tilpasninger som gjør huset perfekt for deres behov. Enten det handler om å endre fullstendig på planløsningen eller å bare gjøre små endringer i farge- og materialvalg, tar vi kundens ønsker på alvor. Det er tross alt de som har kommet til oss med en drøm.

Stue og kjøkken i eneboligen Lun
I denne utgaven av eneboligen LUN er etasjene byttet, slik at kjøkken og stue ligger i andre etasje. Les mer her: Caroline og Simen i eneboligen Lun

Vi er opptatt av at kunden skal bli sett og hørt og få det som de ønsker, så langt det lar seg gjøre. I Nordbohus ser vi muligheter; ikke hindringer.

«Her i Nordbohus har vi både salgsledere og byggeledere, men i et boligprosjekt er det kunden som er den øverste sjefen. Jeg tror det er viktig å ha en slik innstilling og respekt for kunden. Å bygge et hjem er tross alt et veldig personlig prosjekt, og derfor har vi full forståelse for at kundene stiller krav. Når vi følger den tankegangen gjennom et helt byggeprosjekt, ser vi at kunden i de aller fleste tilfeller blir svært fornøyd med sluttresultatet.»

- Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.


Skrevet av Hedda Ingeborgvik, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18