Den aller viktigste på vårt lag

Våre kunder er de absolutt viktigste på vårt lag, og derfor jobber vi hardt og målrettet med forbedringer hver eneste dag. Her er fem punkter for å lykkes i arbeidet med å få de mest fornøyde kundene.

De ansatte i Nordbohus jobber hardt, de samarbeider godt og de gir seg aldri når de har satt seg et mål. Og når du skal kjøpe ny bolig, bør du velge en som vet hva som kreves for at du skal bli helt fornøyd. 

I vårt nære samarbeid med det norske langrennslandslaget har vi lært mye om samspill og prestasjoner på toppnivå. Og vi tror sannelig de har lært litt av oss også! Sammen med Para Langrenn Elite og Menn Elite Sprint har vi skapt mye fint, og mer skal det bli. 

Se reklamefilmen om Nordbohus og Langrennslandslaget: Den aller viktigste på vårt lag

For å kunne levere enda bedre boliger har vi utviklet et designprogram innen inkluderende design. I dette viktige arbeidet har vi samarbeidet med landslaget, og kommet frem til løsninger som skaper enda bedre boliger for våre kunder. Les mer om inkluderende design og se video.

Vi er veldig opptatt av kundetilfredshet i Nordbohus. Hvert år konkurrerer vi knallhardt med de beste, og noen år er vi aller best. Målet vårt er å ha Norges mest fornøyde kunder. Les mer om vårt arbeid med høy kundetilfredshet her: De mest fornøyde kundene

For å klare å levere den høye kundetilfredsheten må vi ha høy kvalitet på våre boliger. Det er mange faktorer som spiller inn, og fem av dem ønsker vi å understreke her.

 • Et godt system
  Nordbohus sitt unike byggesystem er teknisk godkjent av Sintef Byggforsk. Det er faktisk bare Nordbohus som har en slik godkjenning på et komplett byggesystem. For deg som kunde betyr det at vi kan dokumentere våre løsninger, og at vi har en plan for absolutt alt som skal gjøres for å følge lovgivningen og teknisk forskrift. Du kan lese mer om det her. Kvalitet i alle ledd med godkjenning fra Sintef Byggforsk
   
 • Engasjerte og dyktige lokale forhandlere
  Nordbohus ble etablert i 1985 og mange av forhandlerne som var med og startet kjeden er fortsatt sentrale. Vi er representert over hele landet, og sånn sett så er vi et landslag vi også. Nordbohusforhandlerne er medlemmer i Nordbohus, men har et eget eierskap. Det betyr at handler du bolig fra Nordbohus så blir mesteparten av verdiene igjen i lokalsamfunnet, og kompetansen. Det er en modell som er bygd for å vare. I tillegg mener vi at våre forhandlere er svært dyktige, og det kan du selv sjekke når du finner din lokale Nordbohusforhandler. Be om referanser, og spør bekjente om de kjenner til Nordbohusforhandleren der du vil bygge. Finn din forhandler og se intervju med en av dem her; Tor-Atle Fuglerud fra Nordbohus Gjøvik. De har vært Nordbohus-forhandler siden 1986.
   
 • Det beste støtteapparatet
  Hos Langrennslandslaget er smørebua, administrasjonen, trenerne og fysioterapeutene særdeles viktige elementer i utøvernes suksess. I Nordbohus har forhandlerne våre et sterkt støtteapparat de også. Medisinsk ekspertise og styrketrenere er hos oss byttet ut med ingeniører, arkitekter, arealplanleggere, markedsførere og innkjøpere. Disse jobber på kjedekontoret, og deres jobb er å være støtteapparat for Nordbohusforhandlerne. Man er nødt til å ha et godt støtteapparat for å gå til topps i dag, og år etter år. For å lykkes må vi være #Godesammen, og det har vi lært mye om fra Langrennslandslaget.
  nono_int1_-(5-of-21)_anna_andreas_web.jpg
  Interiørarkitekt Anna A. Wold og ingeniør Andreas Lorentzen Mathisen jobber for Nordbohusforhandlerne ved Nordbohus sitt kjedekontor.
 • De beste boligene bygges med de beste byggevarene
  Nordbohus har samarbeidet tett med de beste leverandørene av byggevarer i mange år. Noen av dem er til og med spesifisert i vårt teknisk godkjente byggesystem, nettopp fordi de har egne produktgodkjenninger fra Sintef Certification. Vi mener at de beste boligene bygges med de beste byggevarene i vår vegg, på vårt tak og i ditt hjem. Våre byggevareleverandører kan vi trygt anbefale. Les mer om noen av dem i Nordbohus Anbefaler
   
 • De boligene som folk vil ha
  Hvordan designer man det som folk vil ha? Vel, først og fremst så må man snakke med folk. Våre forhandlere er i daglig kontakt med markedet, og de melder til oss på Kjedekontoret hva som mangler i vår portefølje av boliger. I tillegg prøver vi alltid å være litt i forkant. Vi vil vite hva du vil ha, før du vet det. Det gjelder både på våre boligområder med leiligheter og rekkehus, og for vårt eneboligkonsept. Et eksempel er eneboligen Topp-Form. Den har du aldri sett før! 
topp-form_1185_web.jpg
Eneboligen Topp-Form. Inspirert av Langrennslandslaget, og tegnet med inkluderende design.

Når vi kan klare å levere på disse fem punktene, så får vi fornøyde kunder. Det er mange viktige på vårt lag, men de aller viktigste er våre kunder. Noen av dem kan du bli kjent med i nett tv-suksessen Gladsnekkern. Ta en titt, og bli inspirert. Kanskje blir du vår neste fornøyde kunde?

Heier du også på Norge? Her kan du se mer om Langrennslandslaget og Nordbohus. Vi anbefaler spesielt serien "Utenfor sporet". Der får du vite ting du ikke visste fra før om våre stjerner. Langrennslandslaget og Nordbohus

Skrevet av Stian Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18