Takk for laget Eirik Brandsdal

I en pressemelding fra Norges Skiforbund fikk vi i dag vite at veteranen blant Sprintgutta på Langrennslandslaget, Eirik Brandsdal (33), legger opp. Vi kjenner han som en meget fin person, en flott ambassadør for Norge og for Nordbohus.

Som Langrennslandslagets sponsor har Nordbohus blitt godt kjent med Eirik Brandsdal, og vi har blitt glad i han. Det må være lov å si. Han har alltid levert topp prestasjoner så lenge vi har hatt gleden av å kjenne han, og for Norge og Nordbohus har han vært en svært fin ambassadør. Det er derfor litt vemodig når han nå takker av, og gir plassen sin til yngre krefter.

2019-04-28-NSF-MKD-Norbohus-053_Eirik-og-kamera_web.jpg
Eirik Brandsdal og Erik Valnes på fotoshoot sammen med Nordbohus. Nå legger han landslagsdrakten i skapet, og gir plassen til nye krefter med mer sult.

-Nå kjenner jeg ikke på den samme sulten, og da syns jeg yngre krefter fortjener å slippe til, sier Eirik Brandsdal i sitt innlegg på sin instagramkonto. Den beslutningen sier mye om Brandsdal, og selvsagt er beslutningen riktig. Er man ikke klar for en ny sesong med max innsats, så må man tre til side og gi plassen til noen andre. Hvis det er en som vet dette så er det Eirik Brandsdal etter sine 10 år på langrennslandslaget. Han kjenner nivået. Han vet hva som kreves, og vi syns det står stor respekt av en slik selvinnsikt og avgjørelse.

Takk for meg, sier Eirik. Respekt til deg, sier vi. 

Høydepunkter fra karrieren

Nå som Eirik Brandsdal legger opp kan han se tilbake på en meget fin haug med pallplasseringer:

9 World Cup seiere

24 World Cup pallplasser

4 pallplasser sprintcupen

I Nordbohus hygger vi oss når vi tenker tilbake på disse høydepunktene, men vi har selvsagt noen egne høydepunkter også.
 

Eirik Brandsdal ser på nytt hus
I vår første sesong som sponsor for Sprintgutta ba vi dem finne sin favoritt i vårt eneboligkonsept. Her er filmen med Eirik og noen av hans kollegaer på 2018/2019-laget. Hvilket hus tror du han likte best?


 

Slapp av – det er stress nok til alle

Under sesongen 2019/2020 hadde Nordbohus en egen youtube-serie som het «Langrennslandslaget  - utenfor sporet». I hver episode intervjuet vi utøverne for å bli litt bedre kjent med dem, med andre spørsmål enn de vanligvis får. På spørsmål om eget motto så slo Brandsdal til med en fin hverdagsfilosofi som vi alle kan ta lærdom av. «Slapp av, det er stress nok til alle. Jeg prøver å ta livet med ro, og nyte det». Nå får Eirik Brandsdal anledning til å høre på sitt eget råd. I videoen spurte vi også om hans planer for fremtiden. Se alle svarene her:

Eirik Brandsdal i vår nye reklamefilm – den aller viktigste på vårt lag

I en av årets reklamefilmer får vi se Eirik Brandsdal både i skisporet og i forberedelser sammen med laget. Gode prestasjoner både i reklamefilmen og i skisporet nok en gang.

Her er hele Eirik Brandsdal sitt innlegg der han takker av.

Tiden har kommet, jeg har bestemt meg for å slutte, sier langrennsløper Eirik Brandsdal via sin egen Instagramkonto. Det blir en ny hverdag når jeg ikke lengre skal bruke alle mine krefter på å bli best mulig på ski. Jeg har gruet meg til denne dagen. Allikevel føles det riktig å ha tatt denne avgjørelsen. Jeg har stort sett alltid vært sulten på å bli bedre. Nå kjenner jeg ikke på den samme sulten, og da synes jeg yngre krefter fortjener å få slippe til.

Jeg er utrolig stolt over å ha fått vært en del av langrennslandslaget de siste 10 årene. Jeg har opplevd så mye og vært en del av et fantastisk prestasjonsmiljø, der jeg har fått utvikle meg.  Sesongen i år fikk en spesiell avslutning og langrenn blir ubetydelig i denne sammenheng. Jeg er allikevel glad for at jeg fikk avsluttet sesongen med en skikkelig opptur under verdenscupen på Konnerud i mars.

I tiden fremover kommer jeg fortsatt til å trene mye. Utover det gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer, hvor en av dem er å fullføre siste studieår innenfor industriell økonomi.

Tusen takk alle sammen!

Eirik
 

Takk for laget, Eirik

Vi tenker ikke på vemod eller avskjed i dag. Vi tenker med glede på alle de fine stundene vi har delt sammen med Eirik Brandsdal, for Norge og for Nordbohus. Takk for laget Eirik! Vi snakkes.

2019-04-30-NSF-MKD-NordboHus-348_eirik-ser-ut_web.jpg
Nå ser han fremover mot en ny epoke i livet. Den starter med fullførelse av studier innen industriell økonomi. Lykke til!


Se mer om Nordbohus sitt samarbeid med Langrennslandslaget

Sjekk vårt nye eneboligkonsept! Syv nyheter og alle priser på nett


Skrevet av Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler