Thomas Karbøl Oxaal ser store muligheter med nedsatt syn

Thomas Karbøl Oxaal har både begrenset synsfelt og nedsatt syn. Likevel ser han muligheter der mange andre ser begrensninger.

I langrenn går Thomas Karbøl Oxaal for Norge sammen med sin ledsager Ole-Martin Lid. - Det er veldig fint å gå med ledsager foran. Da har du et fast holdepunkt, som du kan følge ryggen på og som kan komme med kommentarer i løypa og kan si hvis det kommer en sving, sier Thomas i denne videoen som presenterer han og hans Para-idrett nærmere. Han går for det norske langrennslandslaget og syns folk skal få opp øynene for Para-idretten. Da vil de få se utøvere som har guts og takler sine utfordringer og satser hardt for å nå toppen. I Nordbohus ser vi dette, og er en av Para Langrenn Elite sine lagsponsorer, ja vi var faktisk den første.

Filmen nedenfor er produsert i samarbeid med våre venner i sponsorfamilien; BDO og Sparebank1. Vi er sponsorer for Norges Landslag i Para Langrenn. Vi er stolte over å se Nordbohus-logoen på Thomas sin drakt.

Les om Nordbohus sitt arbeid med inkluderende design. Nye fordeler i boligarkitektur for alle.

Heia Norge // Heia Thomas!


Skrevet av Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

Thomas Karbøl Oxaal ser store muligheter med nedsatt syn

Thomas Karbøl Oxaal har både begrenset synsfelt og nedsatt syn. Likevel ser han muligheter der mange andre ser begrensninger.
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18