Kuba - funkis for hele landet

Kuba er bygd i mange forskjellige varianter landet over, og alle våre huskjøpere som har valgt Kuba, har én ting til felles: De ønsket plass, luft og rom i sine nye hjem.

Eneboligen er moderne, og kan defineres som en funkisbolig. Huset har en spesiell egenart på grunn av sine rene linjer, og funksjonelle løsninger. Store vinduer fyller arealene med lys, og hvis du heller vil kjenne solstrålene direkte på huden, kan du tilpasse Kuba med flere terrasser som er lett tilgjengelig fra begge etasjer.

Kuba for storfamilien

Slik som alle boligene til Nordbohus, kan også Kuba flikkes på, og tegnes slik du ønsker det. Over årenes løp siden lansering av husmodellen i 2001, har vi sett stilige løsninger som sørger for at beboerne i huset virkelig får skapt sitt drømmehjem:

I Kongsvinger bygde Marianne og Markus en enorm utgave av Kuba som skulle romme deres familie på 2 voksne og 4 barn, og samtidig ha plass til både små og store gjester og alle leker som hører med en stor barneflokk.

Se det fantastiske huset her:

- Marianne og Markus spesialtegnet en versjon av Kuba som rommet 5 soverom av lik størrelse og 2 bad i første etasje, samt et eget lekerom til barna, forteller Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.

- Videre valgte de å skape et stort åpent areal mellom stue og kjøkken i andre etasje, med gode sittesoner og utnyttelse av vinklingen av huset, slik at du fortsatt fikk en avskjerming mot kjøkkenet fra den ene stuedelen, uten at vegger måtte på plass, sier Stian Moursund.

Kjøkkenet i huset er stilrent sort med egen kjøkkenøy og mye oppbevaring. Det er også plass til et stort spisebord omkranset av store vinduer og flott utsikt – et godt sted å starte dagen.

- Og så er det så deilig for oss å ha plass til alle sammen rundt bordet, forteller Marianne.

Flott kjøkken i eneboligen Kuba
Flott kjøkken med øy og stort spisebord. Her er det plass til alle!

Som en bonus, har paret også valgt å tegne inn et eget soverom i andre etasje. Dette benyttes av svigerforeldre som kommer på besøk, og har rom for både en dobbeltseng og en egen liten sofakrok med tv. Smart og praktisk for alle sammen!

Dobbel terrasse i Arendal

I Arendal bygde Tine og Terje en variant av Kuba for seg og sine to barn. Fra tomten er det en magisk utsikt når man kommer opp i høyden, og dette har paret valgt å utnytte ved å ikke bygge bare én terrasse – men to!

- Vi ønsket å utnytte tomten på en god måte, så da bygde vi både en stor takterrasse, samt en liten sideterrasse med direkte utgang fra kjøkkenet, forteller Terje.

Les mer: Sjekk ut Kuba i Arendal her:

Denne løsningen gir familien en helt fantastisk utsikt til Tromøysund, og man kan drømme seg bort i naturen hele dagen.

- Inne i selve huset har Tine og Terje vært opptatt av å lage smarte løsninger som gjør tilværelsen veldig praktisk, deriblant et master soverom med walk-in-closet som skjules av en lekker skyvedør. I tillegg er kjøkkenet stort og lyst, med høyskap og skuffer til lagring i stedet for overskap. På platetoppen er det i tillegg montert nedtrekksvifte isteden for den klassiske vifteboksen som ofte tar plass på et kjøkken, forteller Stian Moursund.

Badet er nydelig og romantisk innredet med badekar foran vinduet som gir tilgang på utsikt i komfortable former, samt en lekker lysekrone som skaper en rolig og avslappet stemning.

Elegant baderom i eneboligen Kuba i Arendal
Elegant badeværelse, eller rett og slett selve velværelset. Her kan man slappe av og roe ned i badekaret og nyte utsikten.

Kuba på kaikanten

I majestetiske Lofoten bygde Unn Jorun og Steve sin versjon av Kuba rett på kaikanten. Paret brukte lang tid på å orientere seg i markedet og huskatalogen, og til slutt falt valget på Kuba.

- Vi ønsket ikke et kjempetradisjonelt hus, og det var viktig for oss å dra nytte av det beste med tomten – nemlig utsikten til havet, forteller Unn Jorun.

Se huset til Unn Jorun og Steve her

Paret var veldig bevisste på at de ikke ønsket et hus med mange vegger. Derfor prøvde de å tegne seg fram til gode løsninger med hjelp av Nordbohusforhandleren

- Vi fikk en liten fartsdump i veien da vi innså at trappen til andre etasje også måtte gå en plass, og gjerne midt i rommet. Da ble løsningen å sette opp glassrekkverk for å beholde gjennomsynet og den luftige følelsen i rommet, forteller Steve.

Elegant trapp med glass rekkverk
Den elegante trappen i midten av huset er som et flott møbel å regne! Med glassrekkverk kommer lyset godt inn i hele huset fra de store vinduene.

- Du kjenner det i hjertet når du kommer inn hit – at dette huset er bra, avslutter Steve.

Hva liker dere best med huset?

- At det er noe som ingen andre har, smiler Steve.

Har du også lyst på et hus som ingen andre har? Ta kontakt med din lokale Nordbohusforhandler, vi står klare til å hjelpe deg med husdrømmen din.

Les mer om Kuba her


Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

 

 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18