Eneboligen KOMPLETT- en kundefavoritt!

Det de aller fleste er på utkikk etter er praktiske løsninger tilpasset sine egne behov når de bygger nytt hus. -Man må skape areal som brukes i hverdagen, og ikke areal som står ubrukt, sier Bjarne Nyrud hos Nordbohus Bernhard Olsen i Mo i Rana.

Bjarne Nyrud foran et nytt flott hus
Bjarne Nyrud i Nordbohus.

Som topp 3 på salgslistene, er KOMPLETT en definitiv kundefavoritt blant det store utvalget i eneboligkonseptet fra Nordbohus. Eneboligen ble i første versjon utviklet av Teknisk sjef Andreas Bergin og Nyrud, da de stod ovenfor en tomt som presenterte ulike utfordringer, og som ikke kunne huse noen av katalogmodellene som eksisterte.

- Vi ønsket å utvikle en modell som var arealeffektiv på en svært vanskelig tomt. Tomta var smal, og da måtte vi skreddersy et hus som ikke krevde omregulering av tomta, forteller Bjarne Nyrud.

En spenstig bolig med nydelig planløsning

Resultatet ble en enebolig som var både moderne, romslig og arealeffektiv på kvadratmeteren. Boligen er som alle Nordbohus tilpasset de tøffe værforholdene vi har på Helgeland og ellers i landet.

- De fleste som vurderer KOMPLETT skryter av planløsningen, fordi den dekker mange kunders behov. For vår del er det i tillegg en enkel konstruksjon, og det gir positivt utslag på prisen. Noe som igjen gir rom for å velge skreddersydde og kundetilpassede løsninger, hvis man ønsker det, forteller Bjarne Nyrud.

Etter de fine resultatene hos Nordbohus Bernhard Olsen ble eneboligen tatt inn i Nordbohus sitt nasjonale eneboligkonsept, og presenteres nå for hele boligmarkedet i Norge. -Slik har vi det i Nordbohus. De gode ideene og erfaringene deles, og det er til kundenes fordel, sier Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.

Illustrasjon av eneoboligen Komplett
Slik presenteres eneboligen Komplett i eneboligkonseptet fra Nordbohus

Flott for de fleste

De fleste kundene er svært fornøyde med de allerede store og flotte vinduene, men noen ønsker å ta steget litt lenger for å oppgradere med flere vinduer.

- Mange kunder forteller når de har valgt KOMPLETT, at de falt for de store vinduene og den fine vindussettingen, samt den svære balkongen over garasjedelen, forteller Bjarne Nyrud.

- I tillegg ser vi at der hvor det gjøres kundetilpasninger, så er det ofte med tanke på å sette inn flere vinduer.

Romslige vinduer og fin utsikt i eneboligen Komplett
Store vinduer, høyt under taket, og lett adkomst til en stor takterrasse - gode grunner til å like eneboligen Komplett.

Ja, for man kan kundetilpasse KOMPLETT?

- Absolutt! Du kan kundetilpasse alle boliger fra Nordbohus, og de fleste velger også å gjøre det. Kundene har ulike tanker og følelser om hvordan de ønsker at sitt hjem skal bli, og da kan vi gjøre alt fra flytting av vegger for å lage ekstra soverom, til å ikke installere vinduer på veggen som vender mot naboen. Eller gjøre om boden på kjøkkenet til et lite bad isteden, hvis man ønsker det. KOMPLETT har uansett et veldig bra utgangspunkt på planløsningen som gjør det lett å se hvor man eventuelt ønsker å gjøre modifikasjoner. Det viktigste er at man lager et hus som passer sin egen hverdag og liv, og det aller meste er mulig, avslutter Bjarne Nyrud hos Nordbohus Bernhard Olsen.

Se mer om eneboligen KOMPLETT og finn prisen der du vil bo

Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18