Klassisk moderne hus på ett plan fra Nordbohus

Vi har lyttet til markedet – nå lanserer vi seks nye hus!

Behovene våre endrer seg hele tiden – også når det kommer til husene vi vil bo i. Nå lanserer vi en ny huskatalog med seks flunkende nye hus, designet for å svare på det markedet etterspør i dag. Du finner selvfølgelig også et spennende utvalg kundefavoritter som har vært finjustert basert på kundenes erfaringer over flere år.

Varig – designet for å vare livet ut

Historien bak Varig er ganske fin, om vi skal si det selv. Vi ba alle forhandlerne våre om å svare på hva som kjennetegner den perfekte boligen for den jevne Nordbohus-kunden i ulike deler av landet. Stor eller liten, én eller tre etasjer, moderne eller tradisjonell? Resultatet ble Varig – en kompakt enebolig med moderne detaljer.

Hus på ett plan fra Nordbohus

Varig er et hus som skiller seg ut, men som likevel glir rett inn i nabolaget. Med et bruksareal på 85.5 m2, to soverom og alt på ett plan, har du en bolig som egner seg like godt om det er første gang du skal etablere deg på boligmarkedet eller om du endelig skal senke skuldrene og nyte livet som pensjonist.

Mønt himling og høyt under taket i hus på ett plan fra Nordbohus

De rause vindusflatene i stuen skaper et helt unikt lysinnslipp og en herlig atmosfære inne i boligen. Varig er et hus du får energi av å være i.

Les mer om Varig

 

Da vi skulle tegne de nye husene til katalogen, var vi opptatt av at dette skulle være hus som markedet etterspør i dag. Eneboligen Varig er et godt eksempel på dette. I et marked med stigende priser på det meste, vil en kompakt, energieffektiv og rimelig bolig som Varig gi flere muligheten til å bygge hus. De fem andre nye husene i katalogen er boliger som har blitt utviklet lokalt hos noen av forhandlerne våre og hatt stor suksess i deres lokalmarkeder, og som vi nå ønsker å tilgjengeliggjøre for alle.

 

Randi Hellem, bedriftsutvikler i Nordbohus

 

Kosmo – ditt eget lille univers

Eneboligen Kosmo kan minne litt om en rakett som står klar til å skyte ut i verdensrommet. Du kommer deg kanskje ikke til månen med dette huset, men Kosmo byr uansett på et univers av muligheter.

Klassisk moderne hus med saltak fra Nordbohus

Med et bruksareal på 205,10 m2 og tre soverom, har du rikelig med plass. Ekstra takhøyde gir mulighet for å bygge en hems, dersom du ønsker et fristed for barna, en overnattingsplass for gjester eller bare litt ekstra oppbevaringsplass. Med direkte adkomst fra stuen til den romslige takterrassen, kan du enkelt servere middagen ute på lune dager.

Mønt himling og god takhøyde i klassisk moderne hus fra Nordbohus

Les mer om Kosmo

 

Festlig – størrelsen til en leilighet; fleksibiliteten til en enebolig

Festlig tar over stafettpinnen som vårt minste kataloghus – helt ypperlig for deg som ikke trenger all verdens med plass, men som likevel ønsker en ny enebolig og alle fordelene som følger med.

Lite hus på ett plan fra Nordbohus

Festlig har en unik formasjon hvor boligen deles inn i tre volum med praktiske funksjoner som rikelig lysinnslipp, god lagringsplass og overbygde utesoner. Hverdag blir en fest i Festlig!

Stue og kjøkken i moderne hus på ett plan

Les mer om Festlig

 

Atlas – et ekstraordinært hus for livets helt ordinære øyeblikk

Med sitt blikkfangende eksteriør, eksepsjonelle lysforhold og åpne og luftige planløsning, er Atlas et hus du vil være stolt av å bo i. I Atlas har du verden for dine føtter, og bare du bestemmer hvor reisen skal gå.

Klassisk moderne hus med saltak fra Nordbohus

Den godt utnyttede planløsningen i Atlas fordeler seg over boligens 159,30 m2, og byr blant annet på hele fire soverom.

Stue i eneboligen Atlas

Mønt himling og ekstra takhøyde gjør stuen til boligens perle. Herfra kan du tre rett ut på plattingen og nyte morgenkaffen på finværsdagene.

Les mer om Atlas

 

Trivelig – en bolig det er lett å trives i

Av våre seks nye boliger, er Trivelig den som minner mest om et funkishus. Flatt tak, rette linjer og en minimalistisk fasade gir Trivelig et stramt og stilrent eksteriør.

Funkishus fra Nordbohus

På innsiden av Trivelig finner du blant annet en romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning og en skjermet avdeling med hovedsoverom, walk-in-garderobe og bad. Følg trappene opp til taket for å nyte dagen under åpen himmel på den romslige takterrassen.

Lys og åpen stue i funkishus fra Nordbohus

Les mer om Trivelig

 

Luftig – moderne funksjonalitet i en klassisk innpakning

Luftig er det perfekte huset for deg som liker en tradisjonell husform, men som likevel ønsker framtidsrettede løsninger og moderne funksjonalitet på innsiden. Her får du det beste fra begge verdener.

Klassisk moderne hus med carport og takterrasse fra Nordbohus

Noe av det beste med Luftig er hvor effektivt boligen utnytter sitt bruksareal på 166,2 m2. Den fleksible planløsningen gir deg mange muligheter til å tilpasse huset for dine behov.

Delikat kjøkken og moderne spisestue i hus fra Nordbohus

Les mer om Luftig

 

Har du en favoritt? Finn prisen for å bygge huset der du vil bo

Ved å registrere deg som bruker og gå til våre husmodeller, vil du finne den lokale prisen for å bygge alle våre kataloghus som standard der du vil bo.

Registrer deg som bruker

 

Finn ditt nye hjem i vår nye huskatalog

Som en av Norges største boligleverandører har vi et stort fokus på å hele tiden utvikle boligene våre for å møte kravene til den moderne husbyggeren. Den nye huskatalogen vår er et svar på dette. Vi håper nettopp du vil finne ditt nye hjem i den!

Last ned huskatalogen

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå