Entré i arkitekttegnet hus bygd av Nordbohus

Fem smarte løsninger i gangen

Entréen er et sted vi som regel oppholder oss i når vi skal inn eller ut av boligen – på vei til jobb, barnehage, skole eller butikken. I flere av disse situasjonene har vi det ofte travelt, og er man en stor familie, blir det gjerne trangt om plassen. Da er det greit at gangen er planlagt med smarte løsninger.

1. Oppbevaring i høyden

Entréer er ofte små og smale, da dette er rom i huset vi vanligvis ikke vil prioritere å gi for mye areal til. Det kan derfor være lurt å tenke oppbevaring i høyden. Skoskap er en smart løsning som tar opp lite gulvplass, men som likevel rommer mye. Det kan også være ganske dekorativt! Du får gjemt vekk skoene dine, uten at de trenger å stå utstilt i en tradisjonell skohylle. Et skoskap kan i tillegg fungere som et bord hvor du kan legge bilnøkler, plassere en lampe eller pynte med dekorartikler.

Skoskap i entré
Foto: IKEA

 

2. Kombinert sitteplass og oppbevaring

Det er vanlig å ha en benk eller slags sittepall i entréen for å enklere ta på seg selv eller barna sko og ytterklær. Velger du et funksjonelt sittemøbel med oppbevaringsplass under, slår du to fluer i én smekk.

Benk med oppbevaring i gang
Foto: IKEA

 

3. Ytterdør med sidefelt

For å oppnå ekstra lys i entréen, kan du velge å gå for en ytterdør med glass og sidefelt. Dette slipper mye dagslys inn i gangen og setter i tillegg et moderne og flott preg på gangen.

Ytterdør med sidefelt
Foto: Harmonie

Les også: Skap et hyggelig inngangsparti

 

4. Oppbevaring i barnehøyde

Gjør deg selv og barna en tjeneste ved å innrede med oppbevaring hvor barna selv kan hente ytterklær og henge de fra seg når de kommer inn igjen. Dette gir barna mestringsfølelse, du sparer tid selv, og gangen ser ryddigere ut. Vinn, vinn, vinn!

Oppbevaring for barn i entré
Foto: IKEA

 

5. Skap en lun atmosfære med spiler

Spiler er et interiørelement stadig flere har valgt å ta inn i hjemmene sine. Ikke bare har det en dekorativ effekt; det fungerer også som støydemping. I entréen kan det til og med fungere som oppbevaring for både jakker og vesker dersom du monterer knagger på spilene.

Spiler i gang
Foto: Pinterest

 

Skal du bygge nytt hus eller pusse opp entréen?

Vi hjelper deg gjerne! Gjennom vårt tilknyttede arkitektkontor, Mestergruppen Arkitekter, kan vi bistå med alt fra tegning av hus til tegning av skreddersydde innredningsløsninger som gir deg best mulig plassutnyttelse.

Kontakt din nærmeste forhandler

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18