Hopp til hovedinnhold
Spiler fra ProTre

Spilepaneler i tre – øker boligens kvaliteter og verdi

Spilepaneler er dekorativt, trendy, miljøvennlig, lunt, eksklusivt, bra for akustikken og inneklimaet, eksklusivt og øker verdien på din bolig.

Spilepaneler er dekorativt, trendy, miljøvennlig, lunt, eksklusivt og bra for akustikk og inneklima. I tillegg øker bruk av tre i interiøret også verdien på din bolig.

Superlativene har haglet fra interiørarkitekter, interiørbloggere og designere når det kommer til bruk av spilepanel og trespiler i interiør og innemiljø.

For deg så handler det først og fremst om muligheten disse produktene gir deg med hensyn til å skape ditt eget uttrykk og stil i nettopp ditt interiør. Det være seg i eneboligen, leiligheten eller fritidsboligen.

Spiler på musikkrom

Spilepaneler har mange muligheter og fordeler

Spilepaneler kan brukes på mange forskjellige måter. Som tak og himlingsmateriale, hele eller deler av vegginteriøret, sengegavl, en «fondvegg», bak tv`n eller rundt kjøkkenøya eller barløsningen. Mulighetene er mange og fordelene åpenbare.

RO Spilepanel – når også god lyd betyr noe.

Spilepaneler fra ProTre kommer i mange varianter og utførelser; Ferdig monterte spilepanelplater med trespiler i furu og eik i ulike overflatebehandlinger er egnet i både tak og på vegg og gir et eksklusivt uttrykk som passer inn i de fleste interiørstiler. Lystonet for nordiske interiør og brunbeiset for å matche en mer kontinental stil er noen av valgmulighetene du kan få.

Alle produktene i RO kolleksjonen fra ProTre kommer montert på 9mm lydabsorberende bakplate med svært gode akustikkegenskaper og bidrar i stor grad til forbedring av uønsket klang i rommet.

Ro kolleksjonen finnes i varianter med heltrespiler i 43mm bredde (RO SOLID), heltrespiler i 33mm bredde (RO SMAL), eksklusive heltrespiler i hele 73mm bredde (RO BRED), finerte mdf spiler (RO og RO SOFT). Mange forskjellige tresorter og overflateutførelser gir deg store valgmuligheter når også god lyd betyr noe og du ønsker å forbedre akustikken.

En vegg med spiler fra ProTre

EASY Spilepanel – et helt spesielt konsept.

Spilepanelsystemet EASY gir deg mulighet til lange trespiler i f.eks høye trapperom eller i himlinger. Dette er en løsning som gir helt usynlig innfesting og mulighet for forbandte skjøter også som noen av sine fordeler. EASY STEAM er trespiler tilpasset EASY konseptet som også muliggjør spilemontasje i våtrom (skal imidlertid ikke monteres i sprutsoner).

Ro Soft spiler fra ProTre

Løse spiler – når du vil gjøre det selv

Det finnes finnes nær sagt ingen begrensinger av produkter når det kommer til løse spiler. De fleste treslag, overflater og lengder kan tilbys slik at vi kan skape et helt eget uttrykk og interiør for ditt prosjekt. Spilepaneler i ditt hjem har mange fordeler – at det i tillegg gir et eksklusivt og dekorativt interiør skader vel heller ikke?

Sjekk ut mulighetene med trespiler og spilepaneler på www.protre.no

Relaterte artikler

Lystig interiør

Møblere ditt nye hjem? Les disse tipsene først!

En dag står du der kanskje, med et helt blankt lerret i form av et flunkende nytt hus. Den følelsen kan bare ikke beskrives. Du får muligheten til å gjøre det mange drømmer om: å innrede hjemmet ditt helt på nytt. Men før du setter den første spikeren i de nymalte gipsplatene eller går berserk på møbelbutikken, kan du kanskje ha nytte av å lese tipsene nedenfor.

Høstens interiørtrender

Høstens interiørtrender 2023

Årstiden for tente stearinlys, pledd og peiskos er her endelig! Det medfører ikke bare et skifte i farger og omgivelser utendørs; vi ser også en endring i hjemmene våre. Tale Henningsen, kreativ leder i Fargerike, deler sine tanker om hvilke interiørtrender som vil regjere denne høsten.