Hopp til hovedinnhold
Panel fra Bergene Holm

Velg panel for et tidløst og klimavennlig interiør

Skap et behagelig, varig og helhetlig interiør i hjemmet ditt med panel og listverk fra Bergene Holm. Bli kjent med Interiørkolleksjonene TELE og NORD, inspirert av norsk natur og dagens trendbilde.

Det er mange gode grunner til å velge panel av heltre; Det gir blant annet en bedre akustikk i rommet, det er fukt- og temperaturregulerende, og det gir et bedre inneklima. Men lite er mer frustrerende enn en nymalt vegg som etter et halvt år har fått krympestriper mellom bordene. Derfor kan det være lurt å gå for et industrielt behandlet panel som sparer både tid og bekymringer.

TELE – Storslåtte paneler og listverk

Interiørkolleksjonen TELE er for deg som liker et interiør basert på naturlige og solide materialvalg i tidløse farger som bare blir vakrere med alderen. TELE består av storslåtte paneler og listverk som gir et hvert rom en følelse av eksklusivitet.

Tele panel fra Bergene Holm

I interiørkolleksjonen TELE har vi samlet alle våre brede og kraftige paneler for et distvingert og imponerende uttrykk i alle rom. Til kolleksjonen har vi valgt våre flotteste beisfarger som har som oppgave å fremheve treets vakre og naturlige struktur. Enkelte av panelene er strukturbørstet før beising, og gir en fin, litt rustikk effekt.

Se kolleksjonen her.

Viser ulike profiler fra Bergene Holm

Eventyrlige vakre farger

Til panelene i TELE-kolleksjonen har vi tatt frem noen helt nye beisefarger som kompletterer de flotteste fargene fra EVENTYR-kolleksjonen. Til sammen utgjør de eventyrlige vakre farger som gjenspeiler naturens egen fargepalett.

Tele profiler fra Bergene Holm

Kolleksjonen består av en kompletterende listverksserie i to ulike bredder i profilen MODERNE. Utvalgte smålister og utforinger fås i samme beisfarge i furu natursortering. Med panel, lister og utforinger ton-i-ton, blir rom og interiør helhetlig og nærmest sømløst omrammet.

NORD – Tidløse innevegger

Interiørkolleksjonen NORD er for deg som ønsker et interiør som gjenspeiler naturen vi omgir oss med og som tilfører interiøret ro og balanse i en ellers hektisk hverdag.

Nord panel fra Bergene Holm

Interiørkolleksjonen NORD består av ferdig behandlede paneler og listverk i gran. Kolleksjonen vil med sitt rene og naturlige utseende, hvor treets vakre struktur forsterkes gjennom nøye utvalgte fargetoner, tilføre interiøret lunhet, tidløshet og et skimmer av røffhet. Kolleksjonen består av en kompletterende listverksserie i gran natursortering. Utvalgte smålister og utforinger fås i samme beisfarge i furu natursortering for en ton-i-ton helhet.

Se kolleksjonen her.

Lysne – Lys og naturlig

Lysne vil gi interiøret den samme etterlengtede og gode følelsen av at det går mot lysere tider. Behandlingen er godt testet og gjør granpanelet litt lysere og tilfører en subtil, vakker matt glans.

Bilde av Nord skumre fra Bergene Holm

Skumre – Dempet og eksklusiv

I norsk tradisjon er «å holde skyming» det å sitte og hvile innomhus uten tente lys, før det blir så mørkt at man må tenne lys for å få gangsyn. Panelet SKUMRE vil være med å skape den samme magiske stemningen av en dag som gråner, men fortsatt skimrer.

Bilde av Nord skumre fra Bergene Holm

Blåne – Vakker og kjølig

Hver morgen og kveld når det verken er helt lyst eller helt mørkt, oppstår blåtimen hvor himmelen får et blålig, vakkert lys. Den gav inspirasjon til det vakre panelet BLÅNE. Panelet er strukturbørstet og behandlet med vår unike overflatebehandling for granpanel.

Nord blåne panel fra Bergene Holm

Mørkne | Trendy og lun

I skjæringen mellom mørketid og lysstråler, finner vi panelet MØRKNE. Et panel som vil tilfredsstille det mørke elementet i dagens trendbilde og som skaper ro og harmoni i ethvert interiør. MØRKNE er elegant og sofistikert i utrykket, og det har også den samme spesielle glansen som de tre andre NORD-panelene.

Mørk og lun panel fra Bergene Holm

KORTREIST OG NORSKPRODUSERT

TELE og NORD er produsert av furu fra lokale og miljøsertifiserte skoger. Kolleksjonen produseres på norske høvlerier og overflatebehandlingslinjer.

BÆREKRAFTIG OG MILJØVENNLIG

Å bruke tre i interiøret gir et miljøvennlig, pustende og godt inneklima og bidrar positivt til miljøregnskapet.

Tilbehør til Nord panel

Relaterte artikler