Hopp til hovedinnhold

Skap et hyggelig inngangsparti

Det legges stadig mer vekt på design og kvalitet, og valget av ytterdør er med på å gi huset identitet og karakter. Ytterdøren blir smykket som ønsker deg, venner og familie velkommen.

Valget av ytterdør bør gjenspeile stilen på huset. Er huset moderne eller klassisk, har det flatt tak og stramme linjer eller er det skråtak og vinduer med sprosser. Harmonie har dører til enhver stil, både med og uten glass. Med glass i døren slipper lys inn i gangen. Dersom du ikke ønsker innsyn, kan frostet glass være en løsning. Flere av våre modeller har dessuten 3- eller 4-lags glass og markedets laveste u-verdier. Det gir god isolasjon.

Skap et hyggelig inngangsparti med lekre ytterdører

Sett stemningen med riktig belysning

Lun og god belysning kan skape et mer innbydende inngangsparti, i tillegg til at lyset i seg selv har en praktisk funksjon. Skap en flott effekt ved å montere belysning direkte på husveggen.

Skap et unikt uttrykk med sidefelt

Et sidefelt er et tillegg til ytterdøren din, som bidrar til å sette et unikt preg på inngangspartiet og samtidig slippe mer lys inn i entréen. Du kan få sidefelt i samme design som døren, eller velge å gå for sidefelt i fastkarm.

Gjør inngangspartiet ditt hyggelig og personlig

Når vårsolen titter fram og varmen gjør sitt inntog, er det hyggelig å skifte ut vinterpynt med vårlige innslag som krukker med planter, puter, lys og lykter. Lag en hyggelig krok ved inngangsdøren med en benk eller stol, der du kan nyte en kopp te eller kaffe i solen. Utover høsten når det blir tidlig mørkt, er det ekstra hyggelig med noen lykter utenfor. Et pledd eller saueskinn i kosekroken skaper lun stemning. Eller hva med en grønn krans på døra til jul?

Hyggelig inngangspart fra Harmonie

Kan leveres i valgfri farge

La ytterdøren sette prikken over i-en for boligen din ved å velge en dør i den fargen du selv ønsker. Alle ytterdørene fra Harmonie kan leveres i en valgfri NCS S-farge. Men fall ikke for fristelsen og gå for en farge som er supertrendy akkurat nå. En ny ytterdør skal du tross alt ha i mange år.

Harmonie Norge er en kvalitetsleverandør av dører, vinduer og garasjeporter. Vi er opptatt av kvalitet og design. Vi har et stort sortiment av ytter- og innerdører som passer til alle boliger.

Relaterte artikler

Oppgrader uteområdet ditt så vel som hyggenivået

Ting du kan gjøre med hus og hage i sommer

Årets hjemmesommer gir tid og rom for å gjøre mye med hus og hage – ting du kanskje ikke ellers har tid til å gjøre. Her er våre forslag på nevenyttige aktiviteter som oppgraderer uteområdet ditt så vel som hyggenivået.

Lys opp hagen og gårdsplassen!

Lys opp hagen og gårdsplassen!

Med bruk av utelys i hagen og på gårdsplassen din kan du skape fantastisk stemning og gode brukssoner som varer gjennom både vinter og sommer.