Hopp til hovedinnhold
Gilje vindu med Klimanot og plissegardiner

Gjør boligdrømmen komplett med fremtidens vindusløsning

Vindusløsningen Klimanot er en smakfull måte å uttrykke husets særegenhet på.

I takt med at vi bygger mer moderne boliger og bygg, er det viktig å ikke bare tenke på estetikk, men også på funksjonalitet og energieffektivitet. Heldigvis utvikles det produkter som tar hensyn til dette.

Det siste året har Gilje utviklet en innovativ vindusløsning kalt Klimanot, hvor notsporet er flyttet lenger inn på vinduet. Dette reduserer karmens synlighet og gir en slags illusjon av større vindusflater – perfekt for en moderne estetisk følelse. Klimanot muliggjør også ytterligere isolasjon bak foringen, som forbedrer U-verdien betydelig. Lavere U-verdi betyr bedre isolasjon, noe som ikke bare forbedrer komforten i ditt hjem, men også reduserer energikostnadene. Du vil med andre ord helst ha så lav U-verdi som mulig.

Moderne solskjerming

Det er lite som kan måle seg med sene, varme sommerdager, men dette fører også ofte til varme og lyse soverom – som vi jo helst ikke ønsker når vi skal sove. Det finnes heldigvis mange gode løsninger for dette i markedet, og nå tilbyr også Gilje et alternativ: Plisségardiner, klargjort fra fabrikk for enkel montering.

Plisségardinene er perfekt for både privatliv og solskjerming. De kan stilles inn på ulike nivåer på vinduet og er tilgjengelig i 10 ulike farger. Plisségardinene er laget av Øko-Tex sertifisert polyesterstoff, som er vaskbart og slitesterkt. Profilen er av aluminium som gir et moderne preg og er tilgjengelig i tre farger: RAL 9010, RAL 9006 og DB703.

Fremtidens hjem starter med smarte valg

Ved å velge Giljes innovative vindusløsning Klimanot og de stilige plisségardinene, sikrer du at hjemmet ditt blir både energieffektivt og estetisk tiltalende. Gjør boligdrømmen komplett med produkter som setter fremtidens standard for komfort og stil.

Se forskjell på vindu med og uten Klimanot nedenfor.

Gilje vindu uten klimanot

Uten Klimanot.

Gilje vindu med klimanot

Med Klimanot.

Les mer om Gilje her

Relaterte artikler