Fra brann-mareritt til boligdrøm

Kjersti og Karl Magne fra Averøy våknet midt på natten av at det brant i boligen deres. De kom seg så vidt ut av huset som var overtent få minutter etterpå. Gjennom TV2-programmet Brente minner fikk vi se hvordan deres nye hjem ble realisert.

Forsikringsoppgjøret fra Fremtind ble investert i en ny enebolig fra Nordbohus, bygd for å vare av Nordbohus Averøy. I prosessen som fulgte så var TV2 med hele veien, sammen med interiørdesigner Aina Sollie Steen (link til insta), programleder Marco Elsafadi og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet Fremtind.

Former – teksturer og en klassisk linje

Aina Sollie Steen tok våre kunder på alvor og bisto dem i arbeidet med å definere deres nye interiør. I programmet får vi se hvordan Sollie Steen samarbeider med Kjersti og Karl Magne for å finne deres stil. Det som er ekstra spennende er at hun ikke jakter på det de liker akkurat nå, men søker heller etter det de kommer til å like når de ser det ferdig. En spenstig tilnærming, og Kjersti og Karl Magne blir entusiastisk med på reisen. De to gode tv-stolene de ønsket seg blir til slutt en nydelig sittegruppe, som passer elegant inn i det øvrige nye interiøret i klassisk stil. To gode tv-stoler når det trengs, og en elegant sittegruppe når man har gjester på kaffebesøk. -Jeg skjønte at det kom til å bli bra, men at det skulle bli så bra, det så jeg ikke for meg, sier en veldig fornøyd Kjersti i programmet.

6-ainasolliesteen.jpg
Når stolene ikke er tv-stoler så er de en del av denne lekre sittegruppen. Perfekt for et kaffebesøk med gode venner. Praktisk at møblene har flere funksjoner! FOTO: @ainasolliesteen

Fløtepus møtte Lothepus

En av tv-favorittene til Kjersti og Karl Magne er Lothepus. Programleder Marco Elsafadi hadde derfor ordnet et møte med helten, og det ble en stor dag for Kjersti og Karl Magne som storkoste seg i heltens selskap. Tidligere i programmet hadde Kjersti omdøpt Karl Magne til Fløtepus, og navnet ble sittende helt frem til introduksjonen og møtet med Lothepus. Da de hilste på hverandre så åpnet Lothepus med: Er det deg de kaller for Fløtepus, eller? Og da var både standarden og stemningen satt fra første stund.

Stilige løsninger

Kjersti og Karl Magne ble særdeles fornøyd med sitt nye hus og det nye interiøret. Nordbohus Averøy skapte flere spesialtilpassede løsninger, blant annet flotte paneler på veggene, en plassbygd oppbevaringsbenk på kjøkkenet og en lekker reol for tv-utstyret. Hele huset ble meget flott, men spesielt kjøkkenet skiller seg ut som husets kjerne. -Det var drømmekjøkkenet egentlig, og spesielt den spiseplassen, sier Kjersti i programmet.

3-ainasolliesteen.jpg
Lekker spiseplass på kjøkkenet med en nydelig plassbygd oppbevaringsbenk. Solid og flott håndverk fra Nordbohus Averøy. FOTO: @ainasolliesteen

Til slutt i programmet forklarer Kjersti sin opplevelse av møtet med Aina Sollie Steen sitt arbeid. -Aina har jo truffet midt i blinken på stilen som vi prøve å forklare henne, og hun har gjort en kjempejobb med farger og alt, sier Kjersti. Aina Sollie Steen er selv veldig fornøyd med responsen, og glad for at hennes vri på et hus fra Nordbohus ble så godt mottatt. -Jeg har jo brukt mye tid på dette prosjektet, selvfølgelig. Et hjem skal bygges, og når man får de reaksjonene der og kjenner at man har klart å bidra til å skape et hjem for noen, så er det jo verden beste følelse, sier Aina Sollie Steen i programmet.

Den samme følelsen kjenner vi i Nordbohus også. Tusen takk til alle de involverte i Nordbohus Averøy som har bygd dette flotte huset, og levert et nydelig hjem til to meget fornøyde kunder.

IMG_0224_web.jpg
Nordbohus-tømrerne fra Nordbohus Averøy heiser inn veggelementene og monterer. Byggingen er igang!

Se hele programmet på TV2 Sumo: Brente minner Averøy.

Serien Brente minner på TV2 er gratis å se, og man trenger bare opprette en brukerkonto for å få se alle episodene, som for øvrig inneholder flere boliger bygd av Nordbohus, men det kommer vi tilbake til :-) 
 

Skrevet av Stian Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS  

Finn forhandler