Nordbohus og John Arne Riise

Det er aldri godt å si hvor langt man kan nå med godt samarbeid, og hvor lenge det kan vare. For kort tid siden dukket John Arne Riise opp med Nordbohuslogo på drakten sin på TV. 

John Arne Riise for Ålesund FK med Nordbohus på drakten
John Arne Riise for Ålesund FK med Nordbohus-logoen på drakten.

Det var i promoteringen av programmet «Venstrebeint – historien om John Arne Riise» at en sekvens fra Ålesund FK var med. Riise ble som kjent solgt for 15 millioner fra Ålesund til Monaco i 1998, og hvem var hovedsponsor for Ålesund FK den gangen? Joda, det var Nordbohus. Det var et hyggelig gjensyn på skjermen, og et artig eksempel på at sponsorsamarbeid for 17 år siden kan kan ha effekt den dag idag. Se klippet fra TV-kanalen MAX her: http://www.dbtv.no/4470081362001#Venstrebeint__historien_om_John_Arne_Riise 

Det er viktig for oss å vises slik at folk tenker på oss når de skal kjøpe ny bolig. Det er i tillegg godt å tenke på at Nordbohus har vært med på starten av reisen til John Arne Riise, og alt det fantastiske han har oppnådd i sin unike karriere. Slik er det nemlig med alle stjerner, de starter et sted før de når toppen alle sammen.

I alle lokalmiljøer finner vi store og små stjerner, og over hele landet finner vi store og små Nordbohusforhandlere. På Averøy finner vi Nordbohus Averøy. De sponser ikke toppidrettsutøvere, men de er tungt inne i samarbeidet med knøttelaget til Averøy.

-Vi sponset knøttelaget med komplett draktsett, og kanskje kommer neste landslagsstjerne fra dette laget om noen år, sier Vegar Bøe i Nordbohus Averøy. Hvis det skjer så skal vi vise frem bildet av knøttelaget igjen på vår hjemmside om 17 år, og si at vi var med på starten av reisen.  

Nordbohuskjeden består av lokale bedrifter som er medlem og medeiere i Nordbohus. Hvis du kjøper en bolig fra Nordbohus så kjøper du fra en lokal bedrift, med lokale ansatte som kjenner de lokale forhold. Kanskje sponser de knøttelaget i fotball, og kanskje kjenner du noen som har spilt en fantastisk kamp med Nordbohuslogo på brystet?

23.09.2015
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler