Bygg et hus du vil tilbringe sommerferien i

Pandemien fikk mange av oss til å innse hvor viktig det er å ha det bra der vi bor, og ikke minst utnytte mulighetene vi har både innenfor og like utenfor husets fire vegger. Vi i Nordbohus er opptatt av at du skal trives skikkelig godt i huset du bygger med oss – faktisk så godt at du ikke føler så stor trang til å reise bort i feriene. Men hvordan kan du få huset hjemme til å måle seg med badehotellet på den franske rivieraen?

Skap feriefølelsen hjemme

 

Sommeren er en tid for å være ute og nyte solfylte dager, lune kvelder på terrassen og sosiale sammenkomster med venner og familie. På sommeren har vi ofte et behov for å føle oss litt fri, og til å få nye impulser og opplevelser. Mange av oss stresser derfor litt med å komme oss vekk på ferie. Men trenger vi egentlig å reise bort for å få den etterlengtede feriefølelsen? Hva om du kunne skapt litt av den samme feriefølelsen hjemme i ditt eget hus?

 

Slipp sommeren inn i stua

De fleste moderne hus, og mange av våre husmodeller, er tegnet med store vindusflater som slipper naturen inn i huset og lar deg utnytte utsikten til det fulle. Dette i seg selv kan gi en fantastisk følelse av frihet. Sett noen eksotiske planter i pottene, lag deg en frisk sommerdrink og la Kreta komme til deg i stedet!

Stort hvitt hus med brygge nede i sjøkanten
Innsiden av eneboligen Front lar deg nyte sommeren like godt innendørs som utendørs.
Lys og moderne stue i enebolig med fantastisk havutsikt
Med de store vindusflatene i eneboligen Kontur får du maksimalt ut av de fineste sommerdagene.

 

Lag deg gode uteområder

Legger du til rette for ordentlig trivsel når du bygger hus, føler du sannsynligvis ikke på det samme behovet for å reise bort heller. Kjøper du en tomt med store og gode uteområder, blir mulighetene straks flere.

En lekker hage med stor plen og en trivelig terrasse gir deg muligheten til å nyte sommeren utendørs, selv om du er hjemme. Hva med å dele opp uteområdet i soner? Lag et lunt og koselig spiseområde under en pergola i én sone, legg til rette for maksimal avslapning med solsenger i en annen sone, og lag en tredje sone med en grønn oase hvor du kan dyrke både urter og fargerike blomster sommeren lang. Hva med en deilig hengekøye på plena?

Stor og moderne enebolig i funkisstil med utsikt til sjøen
I eneboligen Kontur har du gode uteområder både oppe og nede.

 

Les også: Ting du kan gjøre med hus og hage i sommer

 

Sommer på takterrassen

Tomten og omgivelsene trenger ikke ha alt å si. Er du så heldig at du bor like ved sjøen eller i nærheten av fine turområder, er det bare en bonus. Heldigvis er det mye du kan gjøre med selve boligen også!

En takterrasse lar deg nyte sola hele dagen, og er nydelig å ha enten du vil tilbringe dagen på solsengen, grille med familien, eller invitere noen vennepar til en hyggelig sommerfest. Flere av våre boliger er tegnet med takterrasse, og alle hustypene med flatt tak kan enkelt tilpasses for takterrasse om de ikke allerede har det.

Brun terrasse med sofa og blomster
I denne boligen, som er til salgs i Håmmålsveien hos Nordbohus Os Entreprenør, venter herlige sommerkvelder på takterrassen.

Les også: Takterrasse gir huset en ekstra dimensjon

 

Basseng i hagen

I løpet av livet har nok de fleste av oss tenkt «nå hadde det vært perfekt med et basseng i hagen!». På de varmeste sommerdagene er det tross alt ingenting som frister mer enn å avkjøle kroppen med en dukkert. Hva om du kunne starte feriedagene med et forfriskende morgenbad eller avslutte en opplevelsesrik dag med et rolig kveldsbad i hagen?

Praktfull og herskapelig enebolig med mange vinduer
Den herskapelige eneboligen Praktfull setter utvilsomt i gang sommerdrømmene.

 

Vi hjelper deg å bygge et hus du kan trives i året rundt

Nordbohus samarbeider med Mestergruppen Arkitekter, og tegner gjerne inn et basseng, en takterrasse eller andre ting i planene når du skal bygge hus. Kontakt din nærmeste forhandler og spør oss gjerne om våre erfaringer og anbefalinger!

Last ned vår digitale huskatalog

 

Skrevet av Hedda Ingeborgvik, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler