Takk til dere som holder Nordbohus igang

Disse glade og dyktige tømrerne jobber i Nordbohus Kongsvinger. Tusen takk til dere, og alle andre som holder hjulene igang for Nordbohus! Foto: Elaine Holmen, Nordbohus Kongsvinger

Det går ikke an å bygge boliger på Teams eller fra hjemmekontor. Mens vi på kjedekontoret og andre har sittet trygt hjemme, har våre tømrere holdt stand ute i felten, og holdt hjulene i gang. Det verdsetter vi!

Hos Nordbohus sitt kjedekontor har vi fulgt Korona-anbefalingene siden 12. mars, som så mange andre med jobb på et kontor. Vi har hatt kun digital sosial kontakt på fritiden, og vi har jobbet fra hjemmekontor med teams-møter og mye telefonsamtaler. Resultatet er at ingen har fått Korona-smitte, og vi har blitt riktig så flinke på Teams.

Det er fort gjort å bare se sin egen hverdag, og det skal vi vokte oss for. I Nordbohus jobber det langt flere enn de som sitter på et kontor. Det er faktisk ikke mulig å bygge bolig via Teams eller fra hjemmekontoret.

Da vi gikk inn i hjemmemodus, så gikk våre tømrere på jobb som vanlig. Den usikkerhet vi følte på med tanke på smittefare, den følte nok våre tømrere også; men de gikk på jobb likevel. Takk og lov for det. Uten den holdningen hadde det vært stille i Nordbohus. Det er mange som skal ha ros for akkurat det.

  • Takk til de som laget gode smittevernrutiner.
  • Takk til de som har fulgt rutinene så godt som mulig, selv om det er umulig å ha to meters avstand på enkelte arbeidsoppgaver.
  • Takk til alle som har gått på jobb, selv om de har følt på en usikkerhet vedr. smittefare.
  • Takk til alle som har lagt til rette for at det fortsatt er mulig å gå på jobb i Nordbohus. Takk til alle selgere, byggeledere, daglig ledere, administrativt personell og alle andre med Nordbohus-logoen på brystet.

Hvor vil vi med dette? Vi vil bare si takk til alle som står på for Nordbohus. Vi ser jobben du gjør. Vi ser deg og setter pris på deg.

Tusen takk for at du bidrar til å holde hjulene i gang! Vi gjør også vårt beste herfra.


Pass på deg selv og dine kollegaer.

Hilsen dine kollegaer ved Nordbohus sitt kjedekontor.

 

Skrevet av Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

Nordbohus%20Kongsvinger_tomrere_0.jpg
Disse glade og dyktige tømrerne jobber i Nordbohus Kongsvinger. Tusen takk til dere, og alle andre som holder hjulene igang for Nordbohus! Foto: Elaine Holmen, Nordbohus Kongsvinger