Ny Nordbohusforhandler - BM Seljord Elektriske

Byggmakker Seljord Elektriske har signert forhandleravtale med Nordbohus. Det lokaleide familieselskapet fra 1943 ble offisielt medlem i kjeden fra 21. februar i år

-Vi er en gjeng på 26 ansatte her på BM i Seljord som gleder oss til samarbeidet med Nordbohus. Nordbohus er en kjede som kan hjelpe oss med mye. Og kanskje aller mest rettet mot det tekniske og grafiske arbeidet knyttet planleggingsfasen til en husdrøm, sier daglig leder Einar Tufte i BM Seljord Elektriske.

BM Seljord Elektriske driver med alt innenfor byggevarer, maling, kjøkken, interiør og jernvarer. De har god merkekjennskap og god kommunikasjon med deres kunder i store deler av Telemark, men ser likevel nytten av et godt samarbeid med Nordbohus.

-Vi vil gjerne komme tettere på kundene våre, og der er Nordbohus gode! I tillegg får vi ny tilgang til både boligkonsepter og andre tekniske tjenester. For ved å tilby boligkonseptene får vi hjelp til å gjøre butikken mer synlig fra alle kanter. I tillegg er vi storfornøyd over å kunne tilby kundene våre utforminger av hus og hytter i de områdene vi opererer i. Vi får rett og slett et ekstra ben å stå på, smiler han.

Randi_H_portrett_0.jpg
Randi Hellem, Nordbohus AS

Nordbohus på sin side er alltid glad for å få nye ambisiøse forhandlere på laget. De ser fram til å samarbeide med BM Seljord Elektriske både for å oppnå høy kundetilfredshet og styrke muligheten til å gi kunden det produktet de fortjener. Nå håper vi på flere tilgjengelige tomter i området, sier Randi Hellem, kjedekoordinator i Nordbohus AS.

-Vi håper at kommunen er villige til å se potensialet for vekst i kommunen, gjøre tilgangen til nye tomter lettere og i raskere tempo enn det som har vært gjort hittil. Forhåpentligvis løsner det snart, legger Einar Tufte til.

Han avslutter med:

-Nordbohus har vært svært imøtekommende og vi gleder oss stort til videre samarbeid.


Skrevet av Sebina Stegavik, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler