God av å konkurrere hardt

Topp10-listen over Norges største boligbyggere omtales i mediene idag, blant annet i Dagens Næringsliv. Nordbohus er på plass i toppen med en fjerdeplass for 2014, på samme plass som for 2013. To boliger foran oss (2!) finner vi OBOS. Det hadde selvsagt vært fint med pallplass, veldig fint, men vi er likevel i toppen. Og som en kollega i Odd Arild Dahlum i Nordbohus Romerike sa: Man blir ikke god av å være stor, man blir god av å konkurrere hardt. Det er kloke ord å legge seg på minnet, og her er noen av våre konkurransefortrinn i 2015.

Nye forhandlere

For å konkurrere hardt i 2015 trenger vi flinke folk på laget. I Sokndal i Rogaland har vi forsterket oss med en fremadstormende gjeng. Nordbohus Byggmester TB Mydland har sitt første hele driftsår som Nordbohusforhandler i 2015. Her kan du lese mer om våre nye lagkamerater: NORDBOHUS på plass i Sokndal - Vi ønsker dem lykke til!

Villa Lilla

I tillegg til nye gode kollegaer skal vi konkurrere hardt med våre nye boligkonsepter. På flere boligfelter i Norge planlegges nå våre spennende designboliger, Villa Lilla. Dersom det ikke bygges Villa Lilla der du bor kan du vurdere vår tomannsboligvariant Villa Lilla5. Denne designen har virkelig slått godt an, og vi kan allerede røpe at det kommer et nytt eneboligkonsept i løpet av kort tid i samme friske formspråk.

Huskatalog med mulighet for redesign

Alle kjenner vår innholdsrike huskatalog. Den finnes selvsagt på nett også, sammen med vår møbleringsfunksjon Roomsketcher. Der kan du både møblere og fjerne vegger. Ja du kan i grunn redesigne hele huset om du vil. Klikk deg inn på et hus test det ut. Men pass på å ha god tid. Når du først er igang så blir du sittende der og designe din drøm i timesvis. http://www.nordbohus.no/hus (klikk på et hus, og klikk deretter på interaktiv boligplanlegger).

Arkitekttegnet bolig

Hos Nordbohus sitt hovedkontor jobber en rekke dyktige fagfolk. Blant dem finner vi våre dyktige arkitekter som kan tegne din boligdrøm. Vi kaller det "arkitekttegnet bolig". Alle våre boliger er forsåvidt tegnet av arkitekter, men i dette tilfellet mener vi boliger som er designet for en spesifikk tomt, og en spesifikk kunde. Akkurat der, for akkurat deg - arkitekttegnet av Nordbohus. Dersom du ikke finner din bolig i vår katalog så har vi muligheten til å designe akkurat det du ønsker. Det gjør andre arkitektmiljøer også, men vi bygger huset i tillegg. Det er en stor fordel for deg.

Teknisk godkjent av Sintef Byggforsk

Nordbohus er den eneste boligleverandøren i Norge som har teknisk godkjenning på et så omfattende byggesystem - fra grus til hus, eller fra topp til tå om du vil. Kort fortalt betyr dette at vi har dokumentert hver eneste planke, spiker og hvordan alt skal henge sammen. Dette har Sintef Byggforsk sett igjennom med lupe, og gitt oss stempelet TEKNISK GODKJENT AV SINTEF BYGGFORSK. Det er vi stolte av, og for våre kunder er det en trygghet for at vi har systemene i orden.  

Nordbohus er nr. 4 av de største boligbyggerne i Norge. I tiden fremover skal vi konkurrere hardt for å bli både større og enda bedre. Hele veien skal vi holde blikket festet på vår felles visjon: Vi skal ha de mest fornøyde kundene.

Nordbohus - Bygd for å vare


27.01.2015
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler