Nordbohus anbefaler Huntonit

#Reklame
En kommende huseier er selvfølgelig opptatt av et sunt inneklima. Bruker du veggplater fra Huntonit, får du det aller beste, anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).

–Her i Norge oppholder vi oss så mye innendørs at det er viktig å velge materialer som gir et godt inneklima, sier Kjell Torland, produktsjef i Huntonit. Inneklimaet påvirker både helse og trivsel, og det er ikke bare allergikere som er ømfintlige for avgasser og emisjoner som vil sette pris på å ha Huntonit-plater på veggene. Mange er etterhvert opptatt av å bo mest mulig miljøvennlig, og da er Huntonit et valg som spiller på lag med naturen. –Vi bruker treets eget limstoff, lignin, som bindemiddel i platene. Det er et rent naturprodukt, uten tilsatte limstoffer eller giftige kjemikalier, forklarer produktsjefen.

compact-living-5-Huntonit-lasert-frappe_web.jpg
Panelplater fra Huntonit i lasert frappe. Et stilig uttrykk!

Huntonit for helsa

Inneklimaet er viktig for å sikre god helse, og NAAF melder om at forekomsten av astma og allergier er økende. Godt dokumenterte forskningsresultater* viser at økningen i sterk grad knyttes til miljøfaktorer – både innendørs og utendørs. Da er det godt å vite at Huntonit holder det de lover. De har produsert naturlige trefiberplater i over seksti år, og er stolte av å være eneste fabrikant av vegg- og takplater på det norske markedet i dag som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

Huntonit-Microfuge-Hvit_Vinterthagestue1_web.jpg
Huntonit microfuge hvit. En av de naturlige trefiberplatene som er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund.

Ingen avgasser og helt giftfrie

I tillegg til å bruke treverkets eget limstoff, leveres Huntonit-platene ferdigmalt. De tørkes i fabrikken i Vennesla (ja, dette er ekte kortreist), og dermed slipper kunden avgasser fra fersk maling, som kan henge i luften i opptil én måned etter oppussing. Malingen og laseringen som brukes er selvsagt i tråd med anbefalingene fra både NAAF og Inneklimamerket, noe som betyr at platene er helt giftfrie. Materialene vil ikke ha en negativ effekt på luftkvaliteten innendørs. Vi har produsert ferdigmalte Huntonit interiørplater i 40 år – og står med stolthet inne for kvaliteten.

Huntonit-skygge-Soft-Menthol-(2)_web.jpg
Huntonit skygge soft menthol. En herlig farge som gir et landlig "country-living-preg". Vi liker!

En investering som lønner seg

–Huntonit-platene koster litt mer enn standard MDF-panelplater, men dette utgjør bare noen få hundrelapper på et helt hus. Det er dermed en kostnadseffektiv garanti for et godt inneklima, forklarer Torland. For familier med allergiplager, så er dette et alternativ de vil sette stor pris på. I tillegg til allergivennlige overflater, får de nemlig også vedlikeholdsfrie vegger som vil se like fine ut om tjue år. Huntonit er også perfekt i tak i hele huset – inkludert baderomstaket. Takproduktene leveres med 20 års garanti, noe som sier noe om hva produktene tåler av svingninger i temperatur og fukt.

* Kilde: https://www.naaf.no/fokusomrader/inneklima/fakta-om-inneklima/

 

#Reklame // Nordbohus anbefaler Huntonit!
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra Huntonit.

Finn forhandler