Nordbohus samarbeider med Langrennslandslaget!

Nordbohus er en av Langrennslandslaget sine nye nære samarbeidspartnere, nærmere bestemt Herrer sprint elite.

-Vi har valgt å samarbeide med landslaget fordi vi også er et lag, og representerer hele landet. Vi ønsker å lære av de beste, og samarbeide med de beste. Vi gleder oss enormt til alt vi skal oppleve sammen med gutta i sporet, gjengen i smørebussen, støtteapparatet og hele Norge, sier Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.

Økt synlighet og økt fokus på verdier

-Vi har Nordbohusforhandlere som hvert år er på TOPP10-listen over selskapene med mest fornøyde kunder i hele Norge. Det er fantastiske prestasjoner, men det er ikke tømrerne alene, eller selgerne alene, byggelederne eller prosjektutviklerne alene som skaper disse svært fornøyde kundene. Det er hele laget. Sammen med Langrennslandslaget skal vi bygge videre på vår gode kultur, og skrive ny historie sammen. Gjennom Langrennslandslaget vil vår logo vises på de mest attraktive sponsorobjektene i Norge. Det vil gi oss økt synlighet og merkekjennskap, men viktigst er de øvrige verdiene vi blir en del av. Landslaget sier de er #godesammen, og det kan vi kjenne oss igjen i. Vi skal lære mer om samarbeid, prestasjonskultur og vinnermentalitet sammen med landslaget, og viktigheten av å bidra til felleskapet, sier Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus. Arbeidet er allerede i gang. Under kjedens store årskonferanse i mai deltok Espen Bjervig fra Norges Skiforbund og gjennomførte et seminar som handlet om landslagets metode for bygging av kultur, verdier, samspill og motivasjon. -Det er alltid morsomt med nye og engasjerte merkevarer inn i sponsorfamilien. Nordbohus kommer inn med høyt trykk og masse entusiasme. Det var hyggelig å få møte hele kjeden på årskonferansen. Jeg fikk høre gode foredrag fra både hovedkontoret og en av forhandlerne. Nordbohus jobber faktisk ganske likt som oss på Landslaget. De har fokus på kvalitet og jeg tror vi kan lære mye av hverandre i tiden fremover. I tillegg er gjengen meget interessert i langrenn, og det er et godt utgangspunkt for samarbeidet, sier Espen Bjervig som er markeds- og administrasjonssjef i Norges Skiforbund (Langrennssjef fra 1. juli).

Meget godt mottatt internt i Nordbohus

Avtalen mellom Norges Skiforbund og Nordbohus er på tre år, med mulighet for forlengelse. De ansatte i kjeden har reagert meget positivt på samarbeidet, spesielt fordi det dekker hele Norge.
StianE_120x150_web.jpg
-Selve sprintlandslaget i langrenn! Dette er det skikkelig trøkk i. Jeg er jo oppe i Nilsbyen hver eneste mandag sammen med ungene og trener i løypene der Johannes Høsflot Klæbo har lagt grunnlaget for sine OL-gull. Jeg kjenner jeg blir skikkelig stolt over at Nordbohus nå er på samme lag. Nordbohus består jo av forhandlere fra hele landet, og sånn sett så er vi jo et landslag vi også,
sier Stian Ervik, daglig leder i Nordbohus Systembygg i Trondheim.

Morten-Randen_250_web_0.jpg–Jeg syns dette er kjempefint. Vi vet jo hvilken posisjon langrenn har i folkets hjerter og i de tusen hjem. Det er stort for oss å være med på dette, og spesielt innen sprint! Det er jo så uforutsigbart og spennende hele veien, og alt kan skje, men det går jo stort sett bra sett med norske øyne da. Sånn er det jo med Nordbohus også, og det er slettes ikke tilfeldig. Det ligger en del trening og planlegging bak prestasjonene, sier Morten Randen, daglig leder i Nordbohus Vinstra.

Her er et eksempel på samarbeidet. Sondre Turvoll Fossli og Finn Hågen Krogh er på VR-visning i eneboligen Komfort fra Nordbohus sin huskatalog. Gutta klarer faktisk å lage en konkurranse ut av dette også. 

Mer om samarbeidet her: nordbohus.no/langrennslandslaget

14.06.2018
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler