Nordbohus anbefaler Systemair

En god ventilasjonsløsning kan også være et møbel! Særdeles stilig ventilasjonshette fra Systemair!

#REKLAME: Ventilasjonsproduktene fra Systemair har i en årrekke sørget for ren, frisk luft og godt inneklima i boligene som leveres av Nordbohus. Systemair har fokus på kvalitet i hver komponent. I tillegg er produktene brukervennlige og energibesparende.

Ren og frisk luft

safetouch.jpg
Enkel styring av ventilasjonsaggregatet via mobitelefonen hos Systemair!

Du tilbringer omlag 90 % av tiden innendørs. Det betyr at det er essensielt at luften i boligen er ren og fri for helseskadelige partikler. Alle SAVE boligaggregatene fra Systemair leveres med filter av høy kvalitet, som filtrerer skadelige partikler i uteluften før den tilføres boligen.
 

Full oversikt

Med det innebygde SAVE Touch-betjeningspanelet, får du full oversikt over ditt anlegg. Her får du blant annet beskjed når det er behov for å bytte filter i aggregatet. I tillegg er det mulighet for enkel styring av aggregatet via smarttelefon eller nettbrett, via et access punkt (IAM). Med forhåndsdefinerte brukerinstillinger er det enkelt å velge passende innstilling for dine behov.
 

Trygt å velge Systemair

Systemair har lang tradisjon med utvikling av produkter som er spesialtilpasset det norske klimaet. Som et bevis på dette, er alle ventilasjonsaggregatene fra Systemair Eurovent-sertifiserte. Det betyr at aggregatet leverer ytelser i henhold til det som oppgis i tekniske spesifikasjoner. Dermed kan du være trygg på at ventilasjonsanlegget fungerer som det skal.

bilde%201.jpg
Med topp inneklima er det lettere å trives, både til hverdag og fest, morgen og kveld. 

#Reklame // Nordbohus anbefaler Systemair!
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra Systemair.