Nordbohus anbefaler Systemair

#REKLAME: Ventilasjonsproduktene fra Systemair har i en årrekke sørget for ren, frisk luft og godt inneklima i boligene som leveres av Nordbohus. Systemair har fokus på kvalitet i hver komponent. I tillegg er produktene brukervennlige og energibesparende.

Ren og frisk luft

safetouch.jpg
Enkel styring av ventilasjonsaggregatet via mobitelefonen hos Systemair!

Du tilbringer omlag 90 % av tiden innendørs. Det betyr at det er essensielt at luften i boligen er ren og fri for helseskadelige partikler. Alle SAVE boligaggregatene fra Systemair leveres med filter av høy kvalitet, som filtrerer skadelige partikler i uteluften før den tilføres boligen.
 

Full oversikt

Med det innebygde SAVE Touch-betjeningspanelet, får du full oversikt over ditt anlegg. Her får du blant annet beskjed når det er behov for å bytte filter i aggregatet. I tillegg er det mulighet for enkel styring av aggregatet via smarttelefon eller nettbrett, via et access punkt (IAM). Med forhåndsdefinerte brukerinstillinger er det enkelt å velge passende innstilling for dine behov.
 

Trygt å velge Systemair

Systemair har lang tradisjon med utvikling av produkter som er spesialtilpasset det norske klimaet. Som et bevis på dette, er alle ventilasjonsaggregatene fra Systemair Eurovent-sertifiserte. Det betyr at aggregatet leverer ytelser i henhold til det som oppgis i tekniske spesifikasjoner. Dermed kan du være trygg på at ventilasjonsanlegget fungerer som det skal.

bilde%201.jpg
Med topp inneklima er det lettere å trives, både til hverdag og fest, morgen og kveld. 

#Reklame // Nordbohus anbefaler Systemair!
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra Systemair.

Finn forhandler