Kundene bestilte hus og spisebord!

For å få høy kundetilfredshet må man gjerne gjøre noe annet enn alle andre. De handler om å skille seg ut, samtidig som man gjør en meget god jobb.

Et godt eksempel finner vi hos Nordbohus Gaarden & Delås i Sarpsborg. Selskapet bygger mange boliger i løpet av et år, men en dag fikk de en ny type henvendelse. Huskunden ville gjerne kjøpe et bord i tillegg. Et røft spisebord som passet perfekt inn i nyhuset fant de ikke i noe sted, og spurte de Nordbohus om råd.

Nordbohus-gutta i Sarpsborg kastet seg inn i møbeldesignet og kom frem til en utforming som kundene falt for. Dette er ikke typen bord som man løfter på i tide og utide. Det er meget tungt og solid. Beina må monteres i rommet det skal stå, og der blir det stående. Akkurat som huset. Bygd for å vare. 

Daglig leder Øyvind Gaarden kan fortelle at responsen fra øvrige kunder kom umiddelbart etter at et bilde ble publisert på facebook av det fine bordet. Det ble mange spørsmål og mye likes. Så mange at Nordbohus Gaarden & Delås nå vurderer å skreddersy bord til alle som kjøper hus av dem i tiden fremover.

Finn din Nordbohusforhandler (husfirma) her: Nordbohusforhandlere

09.03.2016
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler