Nordbohus anbefaler HTH Kjøkken

#Reklame // Nordbohus har samarbeidet meget godt med HTH i mange år. De vet at våre kunder drømmer om sitt optimale kjøkken, og HTH gjør den drømmen levende.

DU HAR EN DRØM. VI GJØR DEN LEVENDE

Det er mange ting å tenke på når du skal realisere drømmen om et nytt kjøkken. Og sånn skal det også være. Hver eneste detalj er viktig. Men det betyr ikke at du selv skal ha kontroll på alt.

Det er derfor at vi hos HTH har Norges mest dedikerte kjøkkeneksperter. Kompetent hjelp og engasjert rådgivning er grunnelementene hver gang et HTH-kjøkken skapes. For oss er det viktigste at du får det riktige kjøkkenet.

VELKOMMEN TIL HTH

  • Vi har produsert danske kvalitetskjøkken i mer enn 50 år.
  • Vårt store utvalg gir utallige muligheter i alle prisklasser.
  • Vi setter sammen skapene dine på fabrikken, og vi leverer med egne sjåfører som bærer kjøkkenet ditt helt inn i huset.
  • Montørene våre har montert flere kjøkken enn noe annet dansk kjøkkenmerke.

KJØKKENDESIGN FOR ENHVER SMAK

Når du velger et kjøkken fra HTH, får du ikke bare et nytt kjøkken, men et gjennomtenkt konsept basert på bærekraftige verdier, innovativt design og eminent service.

Harmony-Dark_Hoejskab-ud-udtraek_web_HTH_web.jpg
I dette lekre skapet er det noe for enhver smak. Harmony dark høyskap fra HTH 


 

NYTT KJØKKEN MED WOW-EFFEKT

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves. Vår lidenskap er å utvikle kjøkkendesign med en wow-effekt, som gjør en forskjell hver gang du bruker kjøkkenet, og som du vil elske å vise frem til gjestene dine.

98707_NordicSpirit_Miele_web.jpg
Ulike fronter i ulike materialer skaper dynamikk, kontrast og et kjøkken som sier wow! Nordic spirit fra HTH

 

HÅNDTAKSLØST KJØKKENSTIL

Et håndtaksløst kjøkken er innbegrepet av kjøkkenkjærlighet som holder. Det stilrene utseendet har blitt en klassiker i dansk design, og med HTHs unike VH-7 spor for grep har du utallige muligheter for å gjøre kjøkkenet ditt personlig.

Focus-Hvid_Eksklusivt-k%C3%B8kken_03_HTH_web.jpg
Elegant uten håndtak,og samtidig funksjonelt. Focus fra HTH

VH-7 Concept er bygget opp rundt et sett lekre og funksjonelle spor for grep, som gir det håndtaksløse kjøkkenet et helt spesielt designuttrykk med slanke, vertikale linjer og horisontale linjer. Med de unike sporene for grep slipper du å frese inn i døren, noe som er vanlig for andre håndtaksløse kjøkken.

VH-7 Concept gir kjøkkenet en minimalistisk look med elegante linjer og et godt grep om døren.

Focus-Hvid_Eksklusivt-kokken_04_HTH_web.jpg
Stramt og elegant fra HTH. Modellen Focus.

#Reklame // Nordbohus anbefaler HTH og via Nordbohusforhandlerne får våre kunder tilgang på gode tilbud, flott design og topp kompetanse fra HTH sine konsulenter og kjøkkensentere. NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra HTH.

Finn forhandler