Tre veier til ny enebolig

Ny enebolig på 1, 2 eller 3? I eneboligkonseptet fra Nordbohus er det flere veier til mål. Her er de tre vanligste:

Standard enebolig:

Dette er eneboliger som er gjennomprosjektert og i mange tilfeller finjustert over flere år basert på byggeplass- og kundeerfaringer. Hvert år lanserer vi noen nyheter, og disse er også basert på vårt teknisk godkjente byggesystem og vår lange erfaring. Disse eneboligene er klare for bygging, og derfor er det svært lave prosjekteringskostnader. Velger du en av våre klassikere nyter du i tillegg godt av erfaringene fra mange andre kunder, som har medført små tilpasninger og forbedringer i årenes løp. Standard enebolig er det vi før omtalte som kataloghus fra Nordbohus. Du finner alle sammen her: www.nordbohus.no/hus 

Kuba_exterior_web_1185.jpg
Eneboligen KUBA som standard enebolig. Dette er den utgaven som du finner pris på når du klikker på "finn din pris" på nordbohus.no.

Kundetilpasset enebolig

Når eneboligdrømmen skal realiseres er det mange som ønsker å få det akkurat slik man har drømt om. Det fikser vi! Alle våre standard eneboliger er konstruert og designet godt innenfor regelverket. Dette gjør det mulig å tilpasse boligen uten at det går på bekostning av energiregnskapet eller øvrige forskriftskrav. Vi har mange gode eksempler på vellykede tilpasninger; for eksempel av eneboligen LUN. Den er tegnet for flat tomt, men flere kunder som eier en skrå tomt har falt for designet. Vi har  tilpasset boligen slik at den passer på skrå tomt også, og ofte flyttet stue og kjøkken opp i øverste etasje i stedet for i første. Hva er det beste for deg og din tomt?

Nordbohus_Harakollen16_web.jpg
Kundetilpasset utgave av eneboligen KUBA. Tilpasningene er utført av Nordbohus sine egne ingeniører ved Nordbohus sitt kjedekontor.

Arkitekttegnet enebolig

Dette er det beste valget for de som ønsker noe helt unikt. Det gode samspillet mellom arkitekt, kunde og Nordbohusforhandler skaper en optimal løsning for kunden, tomten og omgivelsene. Våre egne arkitekter har lang erfaring og mange svært spennende referanseprosjekter å vise til. Vi har kompetansen og erfaringen som kreves for å oppnå det best mulige resultat, både arkitekt- og byggfaglig og prosjektøkonomisk sett. I tillegg bygger vi gjerne det andre arkitekter har tegnet. Den store fordelen med å bruke Nordbohus-arkitektene er at vi ikke bare tegner huset; vi bygger det i tillegg. Det gjør prosessen smidigere for deg som kunde, og du får færre aktører å forholde deg til når din arkitektur skal realiseres på din tomt. Les mer og se eksempler her: www.nordbohus.no/arkitekttegnet-bolig

DSC_0491.jpg_web.jpg
Arkitekttegnet hus for spesifikk tomt. Tegnet av arkitekt ved Nordbohus sitt kjedekontor.

Hvilken av disse tre veiene til ny enebolig passer best for deg?
 

Skrevet av Stian R. Moursund - markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler