Atriumhus fra Nordbohus

Tre veier til ny enebolig

Når du skal bygge hus med oss, finnes det flere veier å gå: en standard enebolig, en kundetilpasset enebolig eller en arkitekttegnet enebolig. Uansett hvilken vei du vil ta, hjelper vi deg hele veien til mål.

1. Standard enebolig – velg din favoritt blant våre ferdighus

Den enkleste og raskeste veien til mål er å bygge et av våre ferdighus slik de er presentert i huskatalogen vår. Her finner du eneboliger i stilartene moderne, klassisk moderne, tradisjonell og herskapelig. Dette er eneboliger som er gjennomprosjektert og i mange tilfeller finjustert over flere år basert på kundenes og våre egne erfaringer.

Disse eneboligene er klare for bygging, og derfor er det svært lave prosjekteringskostnader. Velger du en av våre klassikere, nyter du i tillegg godt av mange andre kunders erfaringer, som har medført små forbedringer gjennom årenes løp.

Se alle våre ferdighus

Noen av våre mest populære husmodeller:

Fordeler med å velge en standard enebolig:

 • forutsigbarhet rundt pris
 • ofte den rimeligste måten å bygge hus på
 • kortere vei til mål, da mye av jobben allerede er gjort
 • du får et hus som allerede er godt gjennomarbeidet og optimalisert
 • du sparer deg for mange vanskelige valg og mye tankevirksomhet

I tillegg til husene du finner i husoversikten vår, har vi også flere andre husmodeller i arkivet vårt. Disse kan din lokale Nordbohus-forhandler vise deg.

 

Prisene for våre ferdighus

Ved å registrere deg som bruker på våre nettsider og gå til husoversikten, vil du få opp prisene for å bygge våre husmodeller med din lokale forhandler.

2. Kundetilpasset enebolig – velg et ferdighus og gjør dine tilpasninger

Når eneboligdrømmen skal realiseres er det mange som ønsker å få det akkurat slik man har drømt om. Det fikser vi! Alle våre ferdighus er designet godt innenfor regelverket. Dette gjør det mulig å tilpasse boligene uten at det går på bekostning av energiregnskapet eller øvrige forskriftskrav.

Vi har mange gode eksempler på vellykkede tilpasninger. De vanligste tilpasningene innebærer å endre på planløsning, bygge huset større eller mindre, flytte stue og kjøkken til en annen etasje, eller tilpasse boligen for skrå eller flat tomt.

Noen kundetilpassede hus vi har levert:

Fordeler med å velge en kundetilpasset enebolig:

 • du får et hus som er tilpasset for deg og din hverdag
 • du får satt ditt personlige preg på en bolig som allerede er optimalisert
 • det er et billigere alternativ enn å tegne et hus fra bunnen av
 • du sparer deg for mange vanskelige valg

3. Arkitekttegnet enebolig

Et arkitekttegnet hus er det beste alternativet for deg som ønsker noe helt unikt. Det gode samspillet mellom arkitekt, kunde og Nordbohus-forhandler skaper en optimal løsning for både tomten, omgivelsene og dere som skal bo i huset.

Våre egne arkitekter har lang erfaring og mange spennende referanseprosjekter du kan hente inspirasjon fra. Vi har kompetansen og erfaringen som kreves for å oppnå det beste mulige resultat, både arkitekt- og byggfaglig og prosjektøkonomisk sett. I tillegg bygger vi gjerne det andre arkitekter har tegnet. Den store fordelen med å bruke våre arkitekter er at vi ikke bare tegner huset; vi bygger det i tillegg. Det gjør prosessen smidigere, og du får færre aktører å forholde deg til.

Arkitekttegnede hus vi har bygd:

Fordeler med å velge en arkitekttegnet enebolig:

 • du får et hus som er skreddersydd kun for deg og din familie
 • huset ditt blir ikke likt noen andres; det blir helt unikt
 • mange kunder opplever en enda større stolthet og et større eierskap til boligen