Den klassisk moderne eneboligen Nexus fra Nordbohus

Ferdighus

Hva betyr egentlig ferdighus? Vi i Nordbohus kaller egentlig ikke husene i vår katalog for ferdighus, da vi mener huset aldri er ferdig før kunden er 100 % fornøyd. Derimot er det én av mange veier til ny bolig. Et ferdighus er ferdig planlagt, ferdig optimalisert og ferdig tegnet. Et hus hvor du kan flytte rett inn.

Funksjonelt og med høy standard

Hos Nordbohus kan du velge mellom standard enebolig, kundetilpasset enebolig eller arkitekttegnet enebolig. Våre standard eneboliger, som også kalles ferdighus, bygges slik de er presentert i huskatalogen, med mindre du ønsker å gjøre egne tilpasninger og sette ditt eget preg på huset.

Se prisene for våre ferdighus

 

Populære ferdighus

Når vi tegner våre standard eneboliger, setter vi funksjonalitet og kvalitet i fokus. Dette betyr at arealet skal utnyttes godt, kreve minimalt med vedlikehold og inneholde smarte løsninger som gjør hverdagen enklere. Du kan være trygg på at du får et hjem designet etter erfaring, som er tilpasset dagens behov og i mange tilfeller finjustert basert på kundenes og boligselgernes tilbakemeldinger over flere år. Vår huskatalog oppdateres jevnlig med spennende hus i ulike stilarter:

 

Ferdighus i funkisstil

Mye av det som kjennetegner våre kataloghus i funkisstil er luftige løsninger, skrå himling, rette linjer, store flater og rause vinduer. Eneboligen Link har akkurat denne minimalistiske og moderne tilnærmingen, og har blitt en favoritt blant våre kunder.

 

Moderne ferdighus på ett plan fra Nordbohus

I de fleste tilfeller ønsker kundene å gjøre små eller større endringer på husene i katalogen vår. Da tegner vår arkitekt endringene sammen med deg - enten du ønsker et ekstra barnerom, å flytte kjøkkenet eller sette inn et ekstra vindu. I versjonen av ferdighuset Link nedenfor, ønsket kunden blant annet å tilpasse fargen til naturen, tegne inn integrert garasje og overbygd inngangsparti:

Kundetilpasset versjon av ferdighus fra Nordbohus

 

Små ferdighus

Eneboligen Villa Lilla 2 er et husene våre i kategorien små ferdighus. Boligen er kostnads- og arealeffektiv med et bruttoareal på 135 kvadratmeter. Kort sagt: en bolig med praktiske løsninger, som gir deg akkurat det du trenger - verken mer eller mindre.

Ferdighus i funkisstil fra Nordbohus

Les også: Fra kunsthåndverk til praktfull enebolig - Villa Lilla 2

 

Ferdighus med utleie

Ferdighus over to etasjer

All-Tid har du alltid rom for mange. Velger du dette huset, får du en bolig ferdig designet med utleiedel. Alle våre eneboliger er fleksible. Ønsker du heller plass til dine, mine og våre barn fremfor utleiedel, er det uproblematisk for våre arkitekter å gjøre disse endringene.

Se alle våre ferdighus

 

Hva koster et ferdighus?

Vi har gjort prisene på våre ferdighus tilgjengelig for våre kunder. Ved å registrere deg som bruker på våre nettsider, kan du få du opp lokale priser i husoversikten. Prisen du får opp er uten tomt, kommunale kostnader, graving og sprenging.

 

Ønsker du å bygge et billig ferdighus, har vi noen enkle råd:

 

1. Gjør få endringer

Våre ferdighus er svært allsidige, og kan tilpasses alle dine ønsker og behov. Men hvis målet er å bygge et rimelig hus, vil det være lurt å gjøre få tilpasninger. Da slipper du kostnaden som kommer med nye tegninger og mer materialer.

 

2. Velg et hus med enkle detaljer

Både eneboligene Link, Villa Lilla 2 og All-Tid har relativt enkle konstruksjoner. Samtidig har de elementer som gir husene et spennende uttrykk. Arkitekten bak boligen All-Tid, Karin Remmen, hadde fokus på å holde detaljene rene – noe som bidrar til at huset er rasjonelt og enkelt å bygge.

Les mer: Arkitekten bak ferdighuset All-Tid

 

3. Alt på ett plan, eller flere plan?

Ikke alle har behov for et stort hus. Høye strømpriser, urolig marked og renter har gjort nordmenn mer bevisst på arealbruken. Mange av våre ferdighus er designet for nettopp deg som ønsker lavere bokostnader, mindre boliglån og mer fleksibilitet i hverdagsøkonomien.

 

Har du planer om å bygge ferdighus? Ta kontakt!

Din lokale Nordbohus-forhandler er her for å gi deg råd på veien mot ny bolig - enten du ønsker et stort eller lite hus, eller hus på skrå eller flat tomt. En sikkerhet for våre kunder som velger ferdighus er jo at huset har blitt bygget og testet. Har du egne skisser, eller ønsker om tilpasninger, er vi her for å hjelpe deg.

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18