Moderne hus med flatt tak

Moderne hus

Det er noe helt unikt med moderne hus. Vi tiltrekkes av det moderne fordi det er flott å se på, men også fordi vi assosierer det med funksjonalitet og en enklere hverdag. Å bo moderne handler om å velge løsninger som er framtidsrettede og bærekraftige.

Hva kjennetegner moderne hus?

Moderne hus kjennetegnes av rette linjer, store vindusflater og saltak. Dette er kjennetegn som også går igjen i funkishus. Fasaden til et moderne hus er gjerne bygd opp av mange forskjellige materialer – både tre, mur og stål. Innvendig er åpne og luftige rom, minimalistiske løsninger og praktiske funksjoner typisk for moderne hus.

Les også: Funkishus

 

Fordeler med moderne hus

Det finnes mange fordeler med å bygge et moderne hus. Alle hus er unike og har gode kvaliteter, men moderne hus har ofte egenskaper og detaljer som gjør det ekstra attraktivt å bo der.

Noen av fordelene med å bo i et moderne hus:

  • De store vinduene slipper inn store mengder dagslys – noe som har vist seg å ha store helsemessige fordeler.
  • Moderne hus har ofte smarte funksjoner som gjør hverdagen enklere.
  • Moderne hus har gjerne god arealutnyttelse, slik at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.
  • Åpne løsninger og god takhøyde gir luftige rom.

 

Moderne hus på ett plan

Etter hvert som vi blir eldre, havner mange av oss i en situasjon hvor vi må vurdere å bytte bolig. Den gamle blokken uten heis gjør hverdagen utfordrende, det gamle huset gjør det vanskelig å bevege seg mellom etasjene, og man ønsker løsninger som gjør at man kan fortsette å leve like godt som før.

Et moderne hus over ett plan er et svært godt alternativ når man begynner å bli dårlig til beins eller av andre årsaker trenger alle viktige funksjoner i samme etasje.

Den moderne eneboligen Link fra Nordbohus

Den moderne eneboligen Link går over ett plan. Denne leverte vi for en kunde i Averøy.

Moderne enebolig over ett plan fra Nordbohus

Eneboligen Samspill har også en praktisk planløsning over én etasje.

 

 

Mange venter litt for lenge med å finne sin endelige bolig. Dette trenger ikke å skje helt mot slutten av livet, når du kanskje ikke har noe annet valg. Det er alltid lurt å tenke langsiktig når det kommer til bolig. Er du i 50-årene, med barn som har forlatt redet, kan du allerede nå finne boligen du vil bli gammel i. Det kan lønne seg å finne et hus som tilpasser seg deg og ditt livsløp – ikke omvendt.

 

Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

 

Våre moderne ferdighus

Drømmer du om å bygge nytt hus, har vi mange moderne ferdighus du kan velge mellom. Du kan naturligvis også gå for et kundetilpasset ferdighus, eller tegne din helt egne bolig i samarbeid med våre arkitekter.

Våre moderne hus er designet med en praktisk og tidsriktig rominndeling, hvor familiens stadig endrede behov er tatt i betraktning. Vi har i stor grad vektlagt funksjonalitet i alle deler av boligene. Byggestilen på våre moderne ferdighus byr på mange muligheter når det kommer til uttrykk, planløsninger og form.

Den store og moderne eneboligen Oversikt fra Nordbohus

Eneboligen Oversikt er et prakteksempel på dagens moderne boliger.

Moderne enebolig i funkisstil med store vindusflater og takterrasse fra Nordbohus

Eneboligen Kvadrat, som vi leverte for en kunde i Måløy, er perfekt for skrå tomter.

Det moderne funkishuset Kuba fra Nordbohus

Eneboligen Kuba har et moderne uttrykk med sine rette linjer.

 

Små moderne hus

Dersom du ikke har behov for så veldig stor plass, kan du gå for en av våre mindre eneboliger. Til tross for at de er mindre i størrelse, har de likevel en svært god og arealeffektiv planløsning.

Moderne enebolig i funkisstil fra Nordbohus

Eneboligen Villa Lilla 2 strekker seg over 98 kvadratmeter.

Klassisk moderne enebolig fra Nordbohus

I eneboligen Komplett får du 119 kvadratmeter å boltre deg på.

 

Moderne hus med saltak

Ønsker du et hus som er moderne, men samtidig klassisk? Da kan du gå for en av våre klassisk moderne eneboliger. Disse har et mer moderne utseende enn et tradisjonelt hus, men har likevel et utseende som ofte forbindes med mer klassiske boliger.

Klassisk moderne enebolig fra Nordbohus

All-tid er et godt eksempel på en klassisk moderne enebolig.

Den moderne eneboligen Nexus fra Nordbohus i vinteromgivelser

Eneboligen Nexus er også en moderne bolig med store vindusflater, men med det typiske saltaket som kjennetegner mer tradisjonelle boliger.

 

Moderne hus med skråtak

 

Moderne hus med skråtak fra Nordbohus

Livlig er et moderne hus på ett plan med skråtak. Skråtak gir boligen et unikt eksteriør og en luftig og elegant atmosfære. Skråtak er ekstra praktisk i områder med mye nedbør, da det sikrer god drenering.

 

Hva er den perfekte boligen for deg?

I Nordbohus har ikke et moderne hus kun én definisjon. Moderne boliger kommer i mange former og utførelser, og med ulike planløsninger og funksjoner. Når du bygger hus med Nordbohus har du muligheten til å tilpasse boligen akkurat slik du vil!

Kontakt oss gjerne for en trivelig og uforpliktende boligprat.

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler