Atriumhus bygd av Nordbohus i Skien

Hus vi har bygd de siste par årene

Til tross for renteøkning og stigende priser på det meste, ser kundene våre fortsatt verdien i å investere i en ny bolig – enten den må bygges fra bunnen av eller om den allerede er bygd. De siste årene har vi levert mange forskjellige boliger for kunder rundt om i landet. Vi håper du kan finne inspirasjon i noen av boligene nedenfor.

Hus fra huskatalogen

I huskatalogen vår finnes det hus for enhver smak. Enten du foretrekker funkishus, moderne hus, herskapelige hus, klassiske hus eller noe midt imellom, finnes det noe for deg.

Finner du et hus du liker, men som ikke treffer helt hjem, har du alltid muligheten til å gjøre dine egne tilpasninger. Dette velger veldig mange av våre kunder å gjøre. Det gir et mer unikt og personlig hus enn et helt ordinært kataloghus, men det er ofte mye rimeligere enn å gå for en arkitekttegnet bolig.

Finn ditt nye hjem i huskatalogen vår

Prosjektboliger – når drømmeboligen allerede er bygd

Er du ute etter en ny bolig, kan ofte den enkleste og raskeste veien til mål være å kjøpe en såkalt prosjektbolig fra en av våre forhandlere. Vi har flere flunkende nye boliger rundt om i landet som kun venter på at du skal vri om nøkkelen og gjøre det til ditt!

Se boligene vi har til salgs

Arkitekttegnede drømmeboliger

Ønsker du et hus ingen har maken til, og som imøtekommer dine behov ned til hver minste detalj, kan du velge å gå for en arkitekttegnet enebolig. Nordbohus er en del av Mestergruppen og har derfor tilgang på flere dyktige og erfarne arkitekter. Noen av våre forhandlere samarbeider også med lokale arkitekter i sine nedslagsfelt.

Les også: Tegne hus? Bli inspirert av arkitekttegnede hus vi har levert

Er du klar for å ta fatt på din neste boligreise?

Enten du vil bygge en ny enebolig, kjøpe en bolig som allerede er bygd eller renovere boligen du bor i nå, kan våre forhandlere hjelpe deg.

Nordbohus har forhandlere over hele landet. Noen spesialiserer seg på bygging av eneboliger, noen på prosjektboliger og andre på renoveringsprosjekter. Felles for alle er at de jobber etter de samme strenge kravene til kvalitet. Uansett hvor du bygger med Nordbohus, får du et hus som er bygd for å vare.