Nøkkelinformasjon

Priser
7 290 000 - 8 990 000
Antall rom
3-4
Areal
P-rom: 162-234 m2
Adresse
Gyltemyrvegen, 3731 Skien
Status
Salget er igang

Ta kontakt for mer informasjon

Bilde av selger
John Olav Gjelstad
98221845
Meld interesse her

10 eksklusive, sør-/vestvendte eneboligtomter med spektakulær utsikt

Tomtefeltet Solsida på Åfoss Vest ligger solrikt og sørvestvendt til i hellingen ned mot Fjærekilen, ca. 7 km fra Skiens sentrumsgater. Feltet er fra tidligere regulert inn som nedre del av det allerede utbygde villastrøket i Gyltemyrvegen.

Store eneboligtomter er en mangelvare i Grenland. Vi er derfor stolte over å kunne tilby store eneboligtomter i et allerede etablert område. Her får du tomt på i snitt 1000 kvadratmeter, med meget solfylt sør-vestvendt beliggenhet. Seks av tomtene ligger i første linje, men på grunn av høydeforskjellene får samtlige tomter storslagen utsikt til Norsjø de bakenforliggende flotte naturlandskapene. Tomtene ligger få minutters gange unna busstopp, matbutikk, barnehage, barneskole, idrettsanlegg og en nydelig badeplass ved Fjærekilen. Selv om alle disse fasilitetene er innenfor gangavstand, er feltet skjermet for trafikk og annet støy. Her kan du virkelig finne roen, selv om Skien sentrum bare er en 10 minutters biltur unna.

På Solsida – Åfoss Vest har Fjellstø Gruppen inngått samarbeid med Nordbohus, mer spesifikt Peab Nordbohus Skien som er blant Norges største og mest seriøse husleverandører. Sammen med Nordbohus har vi laget nøkkelferdige pakker bestående av hus som vi mener tilfredsstiller alle krav en moderne familie har i dag. Kjøper du hus og tomt på Solsida – Åfoss Vest vil Fjellstø Gruppen stå for tomtesalg og grunnarbeider, mens Nordbohus tar seg av støping og husbygging. Last ned prospektet på denne siden for full oversikt over hustyper, priser og annen relevant informasjon.

Nøkkelferdige løsninger fra Peab Nordbohus Skien

På Solsida – Åfoss Vest har Fjellstø Bolig (utbygger) inngått samarbeid med Nordbohus / Peab AS som er blant Norges største og mest seriøse husleverandører. Nordbohus har vært en sentral del av det norske boligmarkedet siden 1985, og er kjent for sin høye kvalitet og kundetilfredshet.
Sammen med Nordbohus har vi laget nøkkelferdige pakker bestående av hus som vi mener tilfredsstiller alle krav en moderne familie har i dag. Kjøper du hus og tomt på Solsida – Åfoss Vest vil Fjellstø Gruppen stå for tomtesalg og grunnarbeider, mens Nordbohus tar seg av støping og husbygging.

At tomtene selges i samarbeid med Nordbohus betyr ikke at man må velge hus og starte bygging med en gang, men det betyr at den dagen man ønsker å bygge så er det Nordbohus i Skien (Peab AS) som skal stå for byggingen. Man kan velge andre modeller fra Nordbohus enn de som presenteres i prospektet, så lenge man forholder seg til reguleringsplan og byggebegrensningene på tomtene. 

Fjellstø Bolig AS og PEAB AS - Nordbohus Skien tar forbehold om trykkfeil og prisendringer. Alle bilder er illustrasjonsbilder og virkelig resultat kan avvike.

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Planlegging

Prosjektet er klart for salgsstart

Planlegging

Salgsstart

April 2022

Salgsstart

Byggestart

Oppstart infrastruktur høst 2022

Byggestart

Innflytting

2023

Innflytting

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Bilde av selger
John Olav Gjelstad
98221845
Fjellstø Gruppen
Telefon
Adresse
Rytterveien 13, 3750 Drangedal

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18