Flott og herskapelig enebolig fra Nordbohus

Herskapelig hus

Det er noe helt spesielt med herskapelige hus. De skaper en helt egen stemning der de står i all sin prakt. Elegante, eksklusive og eventyrlige. Vi snakker lekre fasader som er smykket med søyler, sprosser og arker, og med store og høye vinduer og dører. Ingen hus har wow-effekt som et herskapelig hus.

Et herskapelig hus for livets store begivenheter

 

Herskapelige hus er flotte, romslige og luftige hus som inviterer inn til store sosiale samlinger med familie og venner. Ingenting er som å sette seg til bords i en stor spisestue med mønt himling, store vindusflater, og kanskje en glitrende lysekrone hengende fra taket.

 

Interiør i herskapelige hus

 

I dag er det ikke lenger slik at interiøret i en bolig trenger å reflektere eksteriøret, men det kan skape en veldig fin harmoni i hjemmet om du velger å gjøre det

Interiøret i en herskapelig enebolig kjennetegnes av en klassisk stil med materialer i tre, vegger kledd i tapet, lange gardiner og nøytrale farger. Fargepaletten er gjerne varmere enn i for eksempel funkishus. Store taklamper og lysekroner er også typiske kjennetegn for en herskapelig interiørstil, hvor hensikten er å skape et staselig uttrykk.

 

 

Formspråket i herskapelige hus fremstår som mykere i hele husets design, og interiøret gjenspeiler ofte dette. Mer bruk av listverk med profilering både som taklister, vinduslister og ikke minst høye fotlister er vanlig, i tillegg til malte trapper, rustikke gulv, og panel på vegger og i tak. Herskapelige hus preges ofte av en mer landlig stil. Videre passer fliser i sjakkmønster eller historiske fliser veldig godt inn i denne type hus.

 

Vibecke Caspari Nord, interiørarkitekt og retaildesigner i Mestergruppen

Stilrent interiør i herskapelig enebolig fra Nordbohus
Illustrasjon av staselig stue i den herskapelige eneboligen Praktfull.

 

Våre herskapelige hus

Vi har flere moderne herskapelige hus i vårt sortiment. Felles for alle disse er store, åpne oppholdsrom med generøse vindusflater og en praktisk planløsning.

 

Praktfull

Eneboligen Praktfull er et svært romslig hus med god plass til hele familien. I første etasje er rommene praktisk delt inn i private og sosiale soner, mens andre etasje er et praktfullt paradis for husets barn og ungdommer.

Stor og herskapelig enebolig fra Nordbohus

Orion

Orion er et elegant og stilrent herskapelig hus. Boligen har et bruksareal på rundt 216 m2, og har blant annet en stor og luftig hall og et stort kjøkken.

Praktfull herskapelig enebolig fra Nordbohus

Eventyrlig

Ser du etter et herskapelig hus med et litt moderne uttrykk og skikkelig wow-effekt, må du sjekke ut Eventyrlig. Denne boligen lever virkelig opp til sitt navn, og avgir nærmest magiske vibber både utvendig og innvendig.

Svært romslig herskapelig hus fra Nordbohus

Karat

Karat er en romslig og praktisk familiebolig. Store oppholdsrom og en stor terrasse gir god plass til sosiale aktiviteter og lek.

Stort og hvitt herskapelig hus fra Nordbohus

Opal

Til slutt har vi Opal, som inneholder alt du forventer av et herskapelig hus. Opal er et elegant og luftig hus med en veldig praktisk planløsning. Dette huset er tegnet for skrå tomt, men kan også tilpasses for flat tomt.

Stort og flott herskapelig hus fra Nordbohus

 

Hva koster et herskapelig hus?

Før i tiden ble den herskapelige stilen forbundet med velstand og rikdom. Det var slik «finfolket» bodde. I dag kan du bygge et herskapelig hus til omtrent samme pris som et hvilket som helst annet hus.

 

Finn prisen for å bygge et herskapelig hus der du bor

Registrer deg på Min side og finn huset du liker best blant våre standard eneboliger. Du vil da få opp prisen for å bygge det aktuelle huset i ditt nærområde.

 

Vi realiserer din herskapelige drøm

Drømmer du om å bygge ditt eget herskapelige hjem? Nordbohus har forhandlere over hele Norge. Finn ut hvem som holder til nærmest deg, og avtal et møte for å finne ut hvordan vi kan realisere dine boligplaner.

Kontakt din nærmeste forhandler

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18