Mann med lue retter ut armene ved havet

Bygge hus i 2023

Blir 2023 året du endelig setter i gang prosjektet med å bygge ditt nye drømmehus? Enten du ønsker å bygge en stor familiebolig, en kompakt og miljøvennlig bolig, eller en bolig med alle viktige funksjoner på ett plan, er vi her for å hjelpe deg.

Hvordan gå frem for å bygge hus?

Dann deg gjerne noen tanker rundt følgende:

Hvor vil du bygge?

Ett av de aller viktigste valgene du tar når du skal bygge hus, er nettopp hvor huset skal stå. Det kan være lurt å tenke gjennom hva du setter mest pris på eller har størst behov for i hverdagen. Er det utsikt og kveldssol? Gode uteområder? Nærhet til barnehage og skole?

Undersøk om det er tomter til salgs eller mulighet for å grave ut en tomt i det området du ønsker å bo i. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte tomten for dine behov.

Hus som bygges av Nordbohus utenfor Trondheim
Denne kundetilpassede versjonen av eneboligen Kontur ruver på en unik utsiktstomt utenfor Trondheim.

Les også: Dette bør du sjekke opp før du kjøper tomt

 

Ferdighus, tilpasset ferdighus eller arkitekttegnet hus?

Skal du bygge hus med Nordbohus, kan du velge mellom tre veier til ny enebolig:

Standard enebolig

En standard enebolig, eller ferdighus, er et begrep som brukes om husene slik de er presentert i huskatalogen. Et ferdighus er ferdig planlagt, i mange tilfeller finjustert over flere år, og klart for å bygges. Det er likevel viktig for oss å understreke at alle våre hus bygges fra bunnen av, og at et hus aldri er helt ferdig før du er fornøyd.

Se alle våre husmodeller

 

Atriumhus fra Nordbohus
Lystig er en av de bestselgende eneboligene i huskatalogen vår.

Kundetilpasset enebolig

Ønsker du å ta utgangspunkt i et av våre ferdighus, men gjøre egne justeringer, kan du gå for en kundetilpasset enebolig. Bygg huset større eller mindre, gjør om på planløsningen eller tegn inn noen ekstra vinduer.

Kundetilpasset versjon av eneboligen Link fra Nordbohus
Kundetilpasset variant av eneboligen Link.

Arkitekttegnet enebolig

Ønsker du et hus som er helt unikt og skreddersydd for akkurat deg, er et arkitekttegnet hus veien å gå. I tett samarbeid med en av våre arkitekter, tegner du drømmehuset ned til hver minste detalj. Vår oppgave blir å gjøre blyantstrekene om til ditt nye hjem.

Arkitekttegnet hus fra Nordbohus
Dette arkitekttegnede huset hadde kunden bygget med legoklosser før de kom til oss.

Les også: Ferdighus

 

Hva er budsjettet ditt?

Vi anbefaler at du tar en prat med banken så tidlig som mulig i prosessen. Dette vil gi noen viktige føringer for prosjektet ditt, og vil også gjøre den videre planleggingen enklere. Undersøk gjerne lånevilkår i flere forskjellige banker, for å være sikker på at du får det beste tilbudet.

Les også: Lønner det seg å bygge hus nå?

 

Prisen for å bygge hus

Det er vanskelig å gi et prisanslag på å bygge hus, da det avhenger av flere ulike faktorer. Noen av disse er:

  • geografisk plassering
  • hustype
  • boligens størrelse
  • tilvalg
  • tilpasninger
  • grad av ferdigstillelse

Du kan finne den lokale prisen for å bygge hus der du bor ved å registrere deg som Min side-bruker på våre nettsider.

Les også: Hva koster det å bygge hus?

 

Den klassisk moderne eneboligen Komplett fra Nordbohus
Eneboligen Komplett har alt du trenger for å bo godt.

 

Start prosessen nå – nyt livet i nytt hus neste år

Å bygge hus er en kompleks og tidkrevende prosess. Det kan derfor vært greit å komme i gang tidlig – om det så bare er å ta den første samtalen med boligleverandøren, eller å begynne å bla i huskatalogen. Kanskje sitter du på terrassen i ditt splitter nye hus og nyter morgenkaffen på denne tiden neste år?

Å ta en prat med din nærmeste Nordbohus-forhandler koster ingenting. Sitter du på gjerdet, kan det være nyttig å snakke med noen som har bygd hus mange ganger før. Du kan komme til oss med helt blanke ark, med detaljerte tegninger, eller et sted imellom. Uansett utgangspunkt, er det vår jobb å hjelpe deg i mål.

Vi i Nordbohus håper vi får hjelpe nettopp deg med å realisere din boligdrøm i år!

Se også: Ofte stilte spørsmål om å bygge hus

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18