Flyttet til Kuba

Ja, hos Nordbohus trenger du ikke reise langt for å bo i Kuba. Eneboligen KUBA ble lansert i 2001 og har siden den gang høstet både lovord og blitt bygd over hele landet.

Da den ble lansert ble den kåret til «årets nyskaping» av Boligprodusentenes forening, hvor Nordbohus selvsagt er medlem. Vi fikk mye oppmerksomhet fra pressen den gang, og også i årene etterpå. De siste årene har KUBA etablert seg helt i salgstoppen hos oss, og for 2016 fikk den 8. plass på TOPP10-listen vår. 

rod_loper_kuba_nordbohus_%40camillamgrantham.jpg
Nordbohus Wari-Hus hadde rullet ut den røde løperen på overtakelsesmøtet. Litt ekstra, litt stas. FOTO: Camilla Grantham

KUBA står like godt i nord som i sør. For en tid tilbake besøkte vi Steve og Unn Jorun i Lofoten som bor i KUBA helt på kaikanten. Og i helgen fikk vi se fantastiske bilder fra KUBA på Tangenheia i Tvedestrand. Der bor Camilla M. Grantham, samboeren Kai og barna Sandra og Endre.

Kuba_Tangenheia.JPG

-For oss var det et spennende valg å skulle bygge hus framfor å kjøpe brukt. Vi kikket først på brukte boliger, men valget falt på Kuba. Vi har tegnet om boligen, slik at vi fikk dekket de behovene og ønskene vi har. Det var viktig for oss at det ble et arealeffektivt og innholdsrikt hus. Vi har blant annet tegnet inn et 17 kvm stort treningsrom og en flott tv-stue. I tillegg fikk vi sjøutsikt fra boligen, noe vi gledet oss enormt til, sier Camilla. Boligfeltet Tangenheia i Tvedestrand bygges ut av Nordbohus Wari-Hus og du kan lese mer om Tangenheia her: http://tangenheia.no

Sjekk ut Camilla Grantham sin instagramkonto med flere bilder fra eneboligen KUBA

På bildet øverst ser vi Camilla og Kai på den røde løperen ved overtakelsen av eneboligen KUBA. Nordbohus Wari-Hus klinker til med stil når boligene overleveres!

Kanskje du også vil trives i KUBA? Test vår 3D-husvisning, og se om huset føles riktig for deg. Har du VR-briller så kan du gå på visning tvert. Flytt til KUBA du også :-)


28.03.2017
Skrevet av: Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS
 

Finn forhandler